Zaful Haul + Giveaway

banner-zaful-min

Astăzi este 11.11. Adică marile reduceri și marea nebunie de pe site-urile chinezești de care v-am tot povestit săptămâna asta. Nu pot să vă mint și să vă spun că pe site-uri găsiți pomană curată dar sunt produse care au o reducere frumușică și că nu puteți să treceți indiferente pe lângă acele produse. Următoarea nebunie de reduceri este de Black Friday. Sper să fie ceva mai multe produse incluse la reduceri atunci.

Un nou giveaway începe astăzi pe blogul meu și nu numai. Recunosc că uneori sunt depășită de situație și sper să mă lămuresc de toate aceste condiții care sunt puse de către organizator dar în mare condițiile sunt simple.

colaj-zaful-min

link / link / link

Eu aștept aceste 3 produse de la ei și am mers puțin la risc cu acești colanți pentru că nu sunt trecute dimensiunile la ei. Sper să încap în acel L pentru că de obicei L îmi aleg la blugi. Veți vedea produsele în review-urile următoare.

Zaful organizează acest concurs pe mai multe bloguri și la finalul concursului adună toate comentariile de pe fiecare blog și alege câștigătorii. Nu știu dacă sunteți mulțumite de această transparență dar este alegerea voastră de a participa sau a i reticente. Cert este că sunt puse la bătaie 10 premii a câte 100$ fiecare.

Condițiile sunt simple:

  1. Intrați pe acest link www.goo.gl/Zaful și să-mi lăsați un comentariu cu linkul produsului care vă place
  2. Să îmi lăsați în comentariu un email pentru a fi contactate de sponsor

Extragerea o va face Zaful și tot el se va ocupa de contactarea voastră ulterioară. Eu sunt o intermediară a acestui concurs și îmi doresc să fie pe placul vostru. Sper ca voi, cititoarele mele, să fiți norocoase și să câștigați în număr cât mai mare la acest concurs.

Perioda concursului este de astăzi: 11.11.2016 până pe 31 noiembrie. Zaful Spune că în perioada 1-3 Decembrie va afișa public câștigătorii și asta mă face să cred că vor apărea pe site-ul lor.

You may also like

49 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.