Super November vs Black Friday

Primesc zilnic mailuri că mai este puțin și vin reducerile peste noi. Magazinele online chinezești sărbătoresc 11.11 și din câte am înțeles vor avea reduceri ceva mai mari ca de Black Friday așa că în principiu voi vedea ce găsesc pe 11.11 și mă păstrez și pentru Black Friday. Sper să nu cădem din picioare sau să mai rămânem și noi cu niște bănuți pentru sărbătorile de iarnă după ce aceste reduceri se vor da duse. Nu este un secret că intenționez să fac câteva cumpărături cu această ocazie și vreau să trec în revistă câteva produse.

gentigeanta 1 / geanta 2 / geanta 3 / geanta 4

Geanta 1 o găsiți pe RoseWholeSale la un preț bun doar că sunt curioasă dacă se va mai reduce prețul. Geanta 2 este formată din 4 gentuțe și poate fi purtată cu orice ocazie pentru că printre ele aveți și plic și portofel și intermediară. recomandarea mea este să o luați pe site-urile de afară pentru că acest model l-am văzut și pe site-urile românești care comercializează genți doar că prețul era de 2 sau chiar 3 ori mai mare. Geanta a 3-a o am doar că pe negru și în realitate arată foarte bine. Poate fi purtată ca pe umăr, tip poștaș sau ca și plic după ce bagi bareta și lanțul în interior. Va recomand să vă luați o geantă de acest gen pentru că nu veți regreta. A patra geantă arată interesant și mi-aș dori-o.

colaj-geci-min

Geaca 1/ Geaca 2/ Geaca 3/ Geaca 4

Vremea rea a sosit așa că vom aveam nevoie de cel puțin o geacă. Eu mi-am dat comandă de una neagră de fâș și sper ca până la Crăciun să îmi ajungă. Am ales câteva geci de iarnă care îmi plac și pe care le aștept la reduceri.

Dacă vreți să vă luați o rochie pentru Crăciun sau Revelion acum este momentul. Aveți nevoie de cel puțin 30 zile ca să ajungă dar trebuie să vă luași marje de eroare pentru că se apropie sărbătorile și va fi o mare nebunie cu comenzile și posibil să aibă întârzieri. Comenzile care le dați pe Zaful, Dresslily, RoseWholeSale sau SammyDress ajung la poșta vamală și doar dintr-o întâmplare sau să aveți prea mult noroc ca coletul să vă ajungă la poșta locală. Eu nu am avut acest noroc până acum.

Trebuie să urmăriți politica fiecărui site referitoare la transport pentru că sunt site-uri care au transport gratuit pentru comenzila ce depășesc 30$, precum Zaful, sau fără taxe de transport indiferent de valoare, precum Dresslily. Nu pot să vă doresc decât spor la cumpărături și dacă mai aveți nevoie de alte informații, vă stau la dispoziție

You may also like

28 de comentarii

  1. Imi place al doilea set de genti..iar prima geaca am vazut-o la cateva fete. Am facut si eu comanda acum pe unul din site-urile mentionate de tine , mi-am luat un palton abia astept sa-l primesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.