Cosmetice Nala și magia bombelor de baie

Cosmeticele de la Nala le cunosc de ceva timp și recunosc că nu am folosit foarte multe produse de la ei. În schimb am cumpărat multe bome de baie și sunt geniale. Le prefer și le recumpăr de fiecare dată atunci când ajung în mall. Cristina, fetița mea, este cea care le folosește la fiecare baie. Tot ea m-a făcut să le folosesc și eu și de fiecare dată am provizii generoase în baie.

Cosmetice cu arome fructate de la Nala

Îmi plac foarte mult cosmeticele cu arome fructate și de fiecare dată îmi întind mâna după ele. De data asta nu am putut alege pentru că am primit aceste produse cadou în cadrul întâlnirii de bloggerițe care a avut loc în Brăila. Am primit 3 produse, dintre care 2 cu miros de grapefuit.

Produsele primite au fost gelul de duș cu grapefruit, șerbet de corp cu grapefuit și o bombă de baie. Am să le iau pe rând și să vă povestesc despre fiecare în parte. Nu știu dacă le cunoașteți sau nu, dar acestea sunt de foarte bună calitate și mie chiar mi-aș depășit așteptările. În primul rând gelul de duș Nala este unul din produsele folosite foarte des. Fac cel puțin 2 dușuri pe zi și am nevoie de astfel de produse. Am putut să-l folosesc de foarte multe ori. Mirosul este unul plăcut, specific fructului și este foarte hidratant. În plus, gradul de spumare este foarte bun și asta mă mulțumește pe deplin. Faptul că este hidratant mă ajută să nu fiu nevoită să folosesc cremă de corp după fiecare duș și să nu-mi simt pielea uscată.

Șerbetul de corp este un produs nou pe care am avut ocazia să-l încerc. Acesta vine într-o formulă cremoasă-lejeră. Intră foarte repede în piele fără a fi nevoie să insist foarte mult. Eu folosesc acest produs seara, după duș și îmi place cum îmi arată pielea mea pe parcursul întregii zile. Mirosul este unul care mă cucerește și îmi face o deosebită plăcere să-mi umplu camera de acest miros fresh-fructat. Pe etichetă am observat că este menționat faptul că are în compoziție ulei de avocado și extract de aloe vera. Eu chiar m-am bucurat că am descoperit acest produs și chiar m-a surprins plăcut.

Bomba de baie este tot cu grapefruit ca să fie din aceeași gamă. Este o bombă generoasă și efervescentă care se dizolvă singură imediat ce atinge apa. Dacă ați mai încercat genul ăsta de produse, cu siguranță știți exact mecanismul. Dacă nu le-ați încercat atunci trebuie să o faceți.

Ideea este că, într-un timp, fetița mea refuza să facă baie și de fiecare dată aveam parte de o sesiune generoasă de plâns. Singura metodă la care apelam și care era eficientă era fix bomba de baie. Aceasta mă salva de fiecare dată.

Voi folosiți produse Nala? Care este produsul vostru preferat sau ce produse vă doriți să încercați de la ei?

You may also like

12 comentarii

  1. Am încercat foarte multe produse de la ei…in special gelurile de dus…. Preferatul meu este gelul pentru igiena intima

  2. Iubesc produsele lor,miros excepțional,iar bombele de baie sunt preferatele copiilor mei

  3. Ador bombele lor de baie. Raport calitate pret e foarte bun. Si gelurile de dus imi plac mult, curata si hidrateaza bine pielea.

  4. Folosesc de mult timp produsele Nala. Cred ca gelurile de dus sunt preferatele mele. Imi place ca lanseaza mereu arome noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.