Comanda mea Zaful (Super November)

Mi-am dorit foarte mult această geacă și în primă fază nu mi-am cumpărat-o iar a doua zi deja nu mai era pe stoc. Cred că nu sunt singura persoană care atunci când ești foarte indecis asupra unui produs iar acesta se vinde, ai impresia că era cea mai bună alegere pe care ai putea face-o. Cam așa am pățit și eu pentru că nu știam dacă să o mai aștept sau nu. Aproape că am uitat de acest incident și într-o zi am intrat din întâmplare pe Zaful să mă mai uit după ceva și am văzut-o. Era acolo …. parcă îmi făcea și cu ochiul.

geaca-zaful5-min

Geacă din imitație de piele – link

Site-urile astea de afară sunt diferite față de ce știți voi în privința mărimilor dar până și pe mine m-a făcut să îmi pun câteva semne de întrebare. De obicei, de pe site-urile astea chinezești, îmi aleg mărimea L dar asta numai după ce verific tabelul cu dimensiunile pentru că ele diferă de la un produs la altul, chiar dacă îl cumperi de pe același site. Am văzut că pentru această geacă îmi era bun M și chiar părea să fie lejeră în dreptul pieptului.

Nu îmi era teamă că îmi va fi mare, ci din contră, îmi era teamă să nu-mi fie mică. N-am riscat și am mers pe mâna lor cu acest M care îmi vine perfect.

geaca-zaful geaca-zaful2

Surpriza a venit în colet pentru că pe lângă geacă am găsit  o bucată de material care avea fermoar pe margine și mergea aplicată pe fermoarul gecii și era prevăzută și cu o glugă. Nu prea am înțeles rostul acestui material pentru că acesta face să mărească dimensiunile gecii și nu se așează nicicum pe mine. Poate ar fi fost mai interesant să aibă doar gluga din material textil detașabilă. Nu cred că  am să folosesc această prelungire a gecii.

Vedeți că doar americanii sărbătoresc Black Friday iar chinezii sărbătoresc 11.11 așa că în 5 zile toate site-urile de acest gen promit să vină cu reduceri substanțiale. Încă nu știu să vă zic la ce vor fi reduceri dar știu că site-urile de pe care comand eu în general vor avea reduceri așa că puteți urmări RoseWholeSale, Zaful, Dresslily și SammyDress.

geaca-zaful3-min geaca-zaful4 geaca-zaful6-min geaca-zaful7-min

You may also like

23 de comentarii

  1. Imi place mai mult gecuta fara aceea parte care se ataseaza…iti sta foarte bine cu ea si iti multumesc de recomandarile facute chiar am gasit oferte tare bune la ei. Daca stiam nu mai dadeam comanda la Dresslily si mai asteptam cateva zile si prideam ceva reduceri, dar asta e 🙁 .

  2. Mie imi place prelungirea, am avut si eu ceva asemanator, dar nu asa de mare. Eu aveam doar vreo 2-3 cm in plus. E pentru vremea mai rece cand vrei sa iei o bluza mai groasa si nu are loc pe sub geaca. De obicei gecuta asta se poarta cu unt ricou, o camasuta, dar un tricotat nu are loc, asa cu prelungirea merge. e misto, mie imi place.

  3. In general si eu ma hotarasc mai greu, dar imi asum „paguba” daca nu mai gasesc ulterior. Imi place geaca ta. S-o folosesti cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.