Festivalul International de Reduceri pe 11.11

1111-minCatifeaua este la mare căutare și dacă vă place puteți încerca câteva produse. Acest material îmi dă impresia că mă întorc în timp și nici nu am văzut nici o piesă vestimentară care să mă dea pe spate. Am găsit o rochie interesantă pe Dresslily și dacă vă place puteți să vedeți dacă vă avantajează sau nu.

În 2 zile încep reducerile denumite 11.11 care sper să fie ceva de capul lor. Este de preferat să intrați pe site, să vă salvați produsele favorite și în felul ăsta nu veți pierde foarte mult timp în acea zi și puteți să vedeți dacă este sau nu vreo modificare a prețului.

rochie-dantela-min

Rochie de catifea – link

Rochia aceasta de catifea este midi și cred că este singura piesă vestimentară care mi-a plăcut cum vine pe corp. Culoarea aceasta de verde smarald este perfectă și cred că poate fi purtată la petrecerea de Crăciun de la firmă.

lant-la-baza-gatului-min

Lanț la baza gâtului – link

Tot din catifea sunt și aceste coliere la baza gâtului. Nu știu dacă au vreo denumire specială. Le-am văzut cum se așează și se văd foarte frumos pe corp. Dacă nu vă place acel accesoriu să știți că pe site găsiți foarte multe modele.

ghete-negre-min

Ghete – link

Mi-am comandat deja 2 perechi de ghete negre dar cred că nu sunt impermeabile ca acestea. Modelul ăsta mi se pare tare simpatic și îmi place acea blăniță cu urechiușe. Prețul este ceva mai mare dar dacă le-aș găsi undeva la 20$, ale mele sunt.

geaca-min

Geacă – link

Am și geacă și nu duc lipsă dar atunci când poți prinde așa ceva la ofertă … mai poți rata?! Evident că nu. acestea sunt gecile care îmi place să le port atunci când vremea este neprietenoasă și chiar dacă arăt ca Fram, prefer să îmi fie cald decât să tremur de frig.

Vă spun sincer că mor de curiozitate și de nerăbdare să văd ce reduceri vor fi de 11.11 și v-am cam bătut la cap zilele astea dar ar fi păcat să țin totul doar pentru mine și să nu împărtășesc cu voi. Am să vă țin la curent pe facebook cu produsele pe care intenționez să mi le iau sau ce reduceri am sesizat.

You may also like

5 comentarii

  1. am avut o rochie de catifea, arca semana un pic cu cea din imagine dar am facuto cadou mai departe, nu stiu de ce dar nu ma gandeam ca se intoarce moda si va fi din nou ceva „la moda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.