Detalii despre comenzile pe Newchic + wishlist

Comenzile plasate pe site-urile de afară ajung cam într-o lună dar cred că dacă plasați acum o comandă riscați să nu vă ajungă până în Crăciun. Sinceră să fiu sunt puțin reticentă și în ceea ce privește Revelionul. Între Crăciun și Revelion este o perioadă mult prea scurtă cu zile nelucrătoare și cred că românii preferă să mai tragă puțin chiulul așa că nu vă puneți mari speranțe. În concluzie comenzile plasate de acum în colo posibil să vină la anul. Totul este la ghici.

cutie-bijuterii-min

Cutie bijuterii – link

Despre Newchic v-am mai povestit pentru că am dat vreo 2-3 comenzi la ei până în prezent. Este un site din China care are cam de toate începând cu haine pentru toată familia, bijuterii, accesorii, chestii de bucătărit și multe alte lucruri. Este un site pe care transportul se plătește separat și asta în funcție de greutatea produselor pe care le-ați ales. Este o metodă de calcul numai de ei știută și nu aș ști să vă spun cât costă un kilogram sau alte detalii de genul.

Fiecare produs are menționat în dreptul lui greutatea și dacă considerați că transportul este mai scump decât v-ați fi așteptat, încercați să ocoliți încălțămintea, gențile și gecile, pentru că acestea atârnă mai greu la cântar.

Cu riscul de a primi această comandă la anul am să dau una și am să vă anunț cât de repede o voi primi. Trebuie să știți că comanda plasată pe site-ul lor ajunge atât la poșta locală cât și la vamală și că comanda este divizată în mai multe comenzi mic. Există posibilitatea ca din 3 produse comandate să primiți 2 la o poștă și un produs la alta așa că să fiți pregătite și pentru această variantă.

Până acum îmi luam numai pentru mine haine sau dacă găseam ceva deosebit mai încercam câte ceva și pentru bebe dar se pare că am reușit să-mi conving și soțul să încerce câteva produse de la ei. Pentru că are haine bărbătești am decis să încerc și câte ceva de la ei. Sper să nu fie dezamăgit și să capete încredere să își mai cumpere și el câte ceva. Ce va conține comanda mea? Încă nu știu exact dar vă pot arăta ce am pe lista de priorități.

inel-tip-verigheta-min

Inel – link

bratara-tip-pandora

Brațară tip pandora – link

pantofi-min

Pantofi – link

pulover-cu-motive-de-iarna-min

Pulover – link

You may also like

7 comentarii

  1. Eu zic sa nu renunti la nimic sau daca o faci sa o iei de jos in sus :)) Sunt bune si la anul, iti inchipui ca s-a impotmolit Mosc Craciun pe drum. Imi place mult ce ai ales, imi place site-ul fiindca nu este acel site unde nu gasesti decat hainede dama.

  2. bratara de tip Pandora m-a vrajit, mi-ar mai trebui una dar parca nu as mai da asa multi bani pe Pandora prefer ceva mai accesibil ca pret

  3. Pe 21 sept. 2020 am plătit 50$pe o Mens Winter Casual Fleece Thicken Stitching Knit Long Sleeve Warm Jacket – SKUA 45062,și nici după 2 luni nu am primit nimic. AM LUAT ȚEAPĂ !

    1. In mod normal site-urile astea mari nu fac chestii de genul. Eu zic sa le scrii pe formularul de contact. S-a intamplat sa primesc comenzi chiar si dupa 2 luni. Ce-i drept rar, dar s-a intamplat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.