Pantofi cu toc: eleganță și stil la prețuri mici

Pantofii cu toc sunt nelipsiți din dulapul oricărei femei. Sunt persoane care poartă pantofi cu toc zilnic și asta pentru că job-ul o cere sau poate pentru că iubesc tocurile și în cazul ăsta poartă tocuri ori de câte ori ies din casă. Evident că o femeie pe tocuri emană o anumită prestanță. Îmi place și mie să văd o femeie pe tocuri, darămite unui bărbat.

Pantofii cu toc și eleganța

Pantofii cu toc sunt foarte frumoși și extrem de versatili. Pot fi purtați în diverse combinații și oricare ar fi alegerea rezultatul este același de fiecare dată. Aceștia pot fi purtați în combinație cu o rochie, cu o fustă sau chiar cu o pereche de jeanși. Mie îmi place să combin pantofii cu rochii, dar trebuie să recunosc că mă simt mult mai confortabil într-o pereche de pantaloni sau chiar jeanși. Destul de rar să întâmplă să port Kitten Heels . Sunt momente în care apelez la încălțăminte cu toc mic și asta ține foarte mult de dispoziția pe care o am.

Cât de mult ne influențează modelul în alegerea perechii de pantofi potrivite

Modelul pantofilor este unul dintre cele mai importante criterii atunci când alegem o pereche de pantofi. În funcție outfit-ul pe care-l adoptăm putem să ne alegem un model clasic de pantofi cu toc – High Heels sau ceva mai sofisticat care să ne pună-n evidență. Important este să avem cel puțin o pereche de pantofi clasici care să ne scoată din încurcătură. Mie nu-mi lipsesc pantofii negri simpli cu toc. Pot apela la aceștia ori de câte ori sunt pe fugă sau nu știu cum aș putea să-mi combin ținuta pentru a fi de efect.

Pantofii albi pot părea pentru un anumit timp de eveniment. Poate că ar fi mai potriviți pentru o persoană care se pregătește pentru un eveniment gen cununie. Eu cred că detaliile pe care le are perechea de pantofi de mai sus o face potrivită și pentru o simplă ieșire la care ținuta adoptată se vrea ușor elegantă. Nu știu dacă mai este de actualitate asortarea genții cu pantofii, dar eu cred că s-ar vedea frumos, cromatic vorbind.

Pantofii galbeni au fost pentru mine o mare dorința pentru o lungă perioadă de timp. Aceasta culoare este potrivită pentru primăvară și emană căldură și multă bună dispoziție! O lunga perioadă de timp am vânat diverse site-uri în speranța de a putea găsi acea pereche pe care eu mi-aș fi dorit-o. Din păcate cred că cererea este foarte mare. Niciodată nu am găsit numărul meu la perechea pe care eu mi-am dorit-o. Mereu suspinam după genul ăsta de pantofi. Aceștiasunt genul de pantofi care scoate din anonimat chiar și cea mai banală ținută. În momentul în care încalți o astfel de pereche, o mare parte dintre atenție se îndreaptă către ei.

Importanța prețului ține de fiecare persoană în parte. Mi s-a întâmplat să cumpăr încălțăminte la prețuri mici pe care să o port o perioadă lungă de timp. Aceasta nu a suferit nicio schimbare, nici măcar nu m-a incomodat. Este de preferat să purtăm încălțăminte care să nu jeneze pentru că de aici apar neplăcerile.

Vouă vă plac pantofii cu toc? Preferați pantofi care să fie cu modele mai deosebite sau mergeți pe clasic?

You may also like

24 de comentarii

  1. Îmi plac pantofii cu toc ,dar nu să-i port eu ,doar la ocazii speciale ,în rest mai mult sport ,mă simt super bine .

  2. Pantofii cu toc conferă o anumită eleganță, un- nu- știu- ce care transformă în bine o ținută. Deși nu prea mai pot purta tocuri din cauza coloanei, în unele cazuri tot nu renunț.

  3. Îmi plăceau foarte mult tocurile… Ma făceau sa ma simt eleganta… Acum m-am obișnuit cu ideea ca nu mai pot purta…si am devenit o tipa sport foarte faini

  4. Eu ma îmbrac doar în rochițe deci clar pantofii cu toc sunt mereu în garderoba mea. Iarna sunt mai sportiva și ma friguroasă in schimb ❤❤❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.