Aspiratoare de la Timoshop de Black Friday

Încă puțin și vine vinerea neagră care promite să aibă reduceri la o gamă spectaculoasă de produse. Titulatura originală este Black Friday și la americani se sărbătorește în ultima vineri din luna noiembrie. La noi a prins foarte bine această zi plină de reduceri și ne-am adaptat foarte repede acestei tendințe care ne îndeamnă la cumpărături de tot felul.

Ce am cumpărat anii trecuți de Black Friday

Anul trecut am prins o ofertă bună, sau mai bine zis soțul a prins, la PS4 și nu putea să îl rateze. Și-a luat jucărică nouă și a fost tare bucuros. Nu puteam să rămân mai prejos așa că eu mi-am luat un ondulator pentru că era ieftin și îmi doream ceva de aranjat părul. Cât l-am folosit? Poate că puțin mai mult de 2 luni.

Știi vorba aia … îți trebuie / nu-ți trebuie îl iei că este la ofertă și poate că vei avea cândva nevoie de acel obiect. Am mai beneficiat de alte mici chilipiruri și am fost tare dezamăgită că la haine nu s-au văzut reducerile. La acest capitol ar trebui să mai lucreze firmele și promisiunea făcută să se regăsească concret.

Ce intenționez să îmi iau acest an de Black Friday

În concluzie de Black Friday urmăresc magazinele de electrocasnice pentru că acolo se văd reducerile. Am realizat că nu are nici un rost să te duci în magazin și să te împingi pe acolo pentru că online găsești oferte mai bune și nu este nevoie să te lovești de haosul din magazine.

aspiratoare-timoshop

Anul acesta aș vrea să îmi iau un aspirator pentru că cel vechi a început să dea semne de oboseală. Am verificat oferta celor de la  Timoshop.ro la aspiratoare și am observat că în prezent au ceva reduceri la câteva articole selectate doar că având în vedere că nu îmi iau aspirator în fiecare lună aș vrea să aștept ofertele de Black Friday poate îmi pot lua unul mai performant la un preț decent.

Dacă tot sunt la capitolul curățenie, aș vrea să îmi mai iau un mop cu aburi. M-am săturat de mopurile clasice și sper/cred că acesta mi-ar putea ușura munca și din câte am mai citit este eficient așa că sunt puse pe fapte mari.

Voi ce căutați de Black Friday? Căutați ceva anume sau cumpărați în funcție de

ofertele pe care le găsiți?

You may also like

20 de comentarii

  1. Eu zic pas. In cursul anului de cele mai multe ori sunt preturi mult mai bune. Ideea este sa cauti. Am copiat ceva de la americani dar am adaptat totul stilului nostru 🙁 …..adica nu sunt reduceri cu adevarat.

  2. Eu mi-am luat luna trecuta aspirator, sunt tare multumita de el. Acum astept Black Friday sa imi schimb uscatorul de par si sotului i-ar trebui o noua masina de tuns

  3. PAna acum cateva zile cautam ceva anume, dar mi s-au dat peste cap planurile, asa ca acum depinde de oferte. Doar sa vad ceva super mega special care nu merita ratat, altfel nu iau nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.