Da o noua dimensiune divertismentului

Petrecerea de Crăciun este unul dintre cele mai așteptate evenimente și acolo ne putem cunoaște colegii în alte ipostaze. De fiecare dată, această petrecere este fantastică și gândită în cele mai mici amănunte astfel încât toată lumea să se distreze și chiar și cea mai morocănoasă persoană să iasă din starea sa.

1-aparat-partysnap-min

Anul trecut am avut o cabină foto și a fost o atmosferă superbă și foarte mare înghesuială pentru că fiecare vroia să petreacă cât mai mult timp în interior și să-și facă poze în diverse ipostaze iar dacă găsesc persoane ca mine care nu sunt mulțumită dacă o șuviță nu este la locul ei sau dacă poza din profil nu este perfectă, etc.

Recent am auzit de PartySnap și am propus să avem și noi acest mod de divertisment la petrecerea de anul acesta.

Ce este acest Party Snap?

PartySnap este prezentat sub forma unui display alb de dimensiuni mari cu touch screen conectat la un aparat foto și o imprimantă performantă. Persoanele care vor să se distreze cu acest ecran se pot vedea în display precum o oglindă și cu ajutorul aplicațiilor presetate se poate modifica fundalul sau se pot aduce diverse îmbunătățiri fotografiilor. Vă las un filmuleț prin care vă puteți face o idee despre acestă nouă tehnologie.

Acest program vine cu o noutate în ceea ce privește distribuirea acestor mici distracții. Pozele făcute pot fi trimise direct către contul de facebook la care este logat, pot fi trimise pe mail și păstrate în format electronic ca și amintire sau pot fi imprimate instant.party-snap-min

PartySnap nu este o cabină foto și astfel în cadru pot încăpea până la 40 de persoane și pentru majoritatea se pot adăuga diverse obiecte virtuale sau accesorii hazlii. Fotografiile realizate astfel se pot personaliza cu logo-ul firmei sau cu tematica evenimentului.

Party Snap este sufletul petrecerii

Cu acest fotodivertiment puteți face atmosferă în orice condiții și la orice petrecere. Intenţionez să beneficiez și eu de ofertele lor pe viitor la botezul nepoțelului meu. Va fi surpriza mea pentru proaspeții părinți și aceasta va fi atracția serii și fotografiile realizate pot fi folosite ca mărturii pentru marele eveniment. party-snap-142-min

Este mai greu la început, până când vor realiza invitații cât de interesant și cât de distractiv poate fi acest ecran interactiv. Voi revedea cu drag pozele făcute în timpul petrecerii și cu siguranță mă voi amuza teribil.

În concluzie, deși nu mai este mult timp până la sfârșitul anului, voi avea ocazia să folosesc Party Snap de cel puțin o dată. Încă nu știu dacă organizatorii vor reuși să îi contacteze în timp util și dacă îi pot aduce la petrecere iar botezul va fi undeva la începutul anului viitor dar cu ocazia participării mele la SuperBlog voi avea parte să îi întâlnesc personal la Gala de premiere!

Acest articol a fost scris pentru proba 13 a campaniei SuperBlog

paty

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.