Machiaj cu produse Bottega Verde

Coletul de la Bottega Verde a ajuns la mine acum mai bine de o lună. Am folosit produsele dar îmi este greu să mă pozez machiată. Se pare că pentru acest gen de poze este nevoie de altfel de lumină, de un altfel de machiaj și de un program special cu ajutorul căruia să poți edita pozele. Am făcut foarte multe poze în care îmi apăreau ochii și păreau ca de broscuță sau pozele erau total nereușite. Într-un final m-am decis să vă povestesc despre produse și va trebui să mă credeți pe cuvânt.

comanda-bottega-verde2-minÎn primul rând vreau să vă vorbesc despre rimelul volum extrem cu vitamine E și proteine din mătase. În primul rând sunt obișnuită cu un ambalaj de culoare închisă iar acesta se prezintă într-un crem foarte plăcut. Periuța este una clasică ceea ce face ca rimelul să fie aplicat într-un mod clasic. Nu știu de ce dar periuța nu alunecă pe gene așa ușor, ci merge ceva mai greu. Am impresia că rimelul mângâie fiecare geană în parte și pe fiecare geană este aplicat produsul. Eu mă rimelez o singură dată pentru că nu îmi place să îmi încarc genele prea tare.mascara-volum-min

Rezistența rimelului este foarte bună și nu m-am trezit cu rimel căzut su alte probleme de acest gen. A rezistat pe gene până în momentu demachierii.

Deși denumirea rimelului este extra balck nu am văzut diferențe între acest rimel și un rimel negru obișnuit. Rimelul are o nuanță pronunțată de negru și genele sunt frumos conturate cu ajutorul lui.rimel-extra-black-bottega-verde-min

Referitor la volumul extrem nu m-aș putea pronunța. Oferă genelor un volum plăcut dar nu exagerat și aș putea să spun că am văzut că genele sunt mai lungi și acest lucru nu este menționat. În concluzie eu cred că este un rimel perfect pentru că în viziunea mea rimel perfect trebuie să ofere puțin volum și alungire iar acesta are aceste caracteristici importante.

Acum găsiți produsul cu o reducere de 50% și îl puteți cumpăra de aici.

fard-bottega-verde-min

Fardul mono de la Bottega Verde este tare simpatic. Ambalajul este foarte delicat și am ales un bej pentru că vroiam ceva pentru un machiaj de zi. A fost alegerea potrivită. fardul este sub formă de pulbere și eu l-am aplicat cu ajutorul unei pensule și de fiecare dată l-am folosit cu primer. Rezistă o perioadă lungă de timp și nu am avut probleme să se adune în pliu.

fard-bottega-verde2-min

Fardul nu cade, nu se întinde și l-am folosit și în combinație cu alte culori și s-a blenduit foarte frumos. Am încercat să îl surprind și pe ochi dar pozele nu reflectau realitatea așa că nu am vrut să vă induc în eroare. În concluzie este un fard ce merită încercat și vă ajunge pentru o perioadă lungă de timp. Îl puteți cumpăra online de aici.

bottega-verde

Pentru o nouă comandă Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul ROKOLLA înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 vor putea beneficia de el.

You may also like

23 de comentarii

  1. Astea nu le-am incercat. Si eu ma fardez foarte rar. In schimb nu-mi lipseste crema pigmentata/fondul de ten zilnic. Folosesc si eu primerul cu fructe de goji de la ei si e super fain. Acum i-am luat un fond de ten…se zice ca-i rezistent la transfer. Si multe multe geluri de dus. Am devenit obsedata de ele.
    Drept rimel bun, eu am ceva de la NYX, a fost doar 8 lei si sa stii ca e diferenta.
    Multumim de pareri! :*

    1. Nu am reusit ne-am sa pozez machiajul. Ieri si azi am purtat ambele produse dar nu se vedea suficient de bine. Telefonul meu nu a vrut sa reflecte realitatea 🙂

    1. Te cred. Si mie mi-ar fi placut sa pun poze cu ea aplicata doar ca mi-a fost aproape imposibil. Toate pozele aratau atat de horror ca nici macar una nu a aratat asa cum as fi vrut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.