Moda strazii

Zilele trecute am avut ceva treabă prin oraș și deși m-a rugat soțul să iau mașina, am preferat să o las acasă și să merg cu mijloacele de transport în comun. În ultimul timp rar se întâmplă să plec undeva fără bebe așa că atunci când ies fără ea mă simt liberă și mă pierd în visare de multe ori. M-am așezat frumos în stație și am început să analizez persoanele. Fiecare persoană cu stilul ei și la capitolul asortare fiecare a folosit ce a găsit. Eram curioasă să văd câte persoane poartă genți de piele sau măcar o geantă care să fie în ton cu ținuta.

De la persoanele mai mature nu aveam pretenții pentru că le cunosc gândirea și multe persoane preferă să le fie bine copiilor iar de ele să se neglijeze sau să poarte ce au pe acasă sau ce nu mai poartă copiii. Surpriza a venit și de la persoanele tinere care nu aveau nici o treabă cu felul în care se îmbrăcau.

Nu sunt absurdă și sunt conștientă că sunt persoane care nu au o situație socială excelentă dar când vezi că sunt atât de aranjate, machiate, cu tocuri și cu geantă de pânză parcă îmi vine greu a crede că nu o putea înlocui cu altceva. Sunt mici amănunte care trădează unele persoane că au potențial și nu știu ce este bine să poarte.

Am avut un moment în care mi-aș fi dorit să fac o poză persoanelor aflate în mijlocul de transport să vă pot arăta și vouă câteva aspecte importante și lucruri vizibile care nu se potriveau dar era așa mare înghesuială că mi-a fost jenă să mă apuc eu de poze.

geanta-rosie-de-pieleGenti Piele – Peloro

Ajunsă acasă am căutat câteva modele de genți de piele și întâmplător am intrat pe www.peloro.ro. Aici am găsit câteva modele speciale, frumoase și frumos finisate. Eu am găsit o geantă de piele albastră care m-a cucerit. Cred că am mai multe genți albastre decât negre sau maro. Le asortez foarte bine atât la blugi cât și la diversele piese vestimentare de aceeași culoare. Se vede că este una din culorile mele preferate nu?

Am auzit fete care spuneau că nu au ce să pună în poșetă în afară de un portofel și telefon iar eu aș avea nevoie de un mini săculeț pe post de geantă. Înclin să cred că îmi place să car pentru că nu mă îndur să las nimic acasă și toate obiectele îmi sunt necesare. În concluzie eu am o nevoie de o geantă cel puțin de mărime medie. Într-un timp aveam o agendă cu mine în permanență dar de ceva timp am renunțat pentru că atârna destul de mult.

geanta-barbati-minAm văzut din ce în ce mai multe persoane de sex masculin care au început să poarte genți. Se văd bine și acestea dau mult mai bine decât să meargă cu buzunarele arhi pline de diverse obiecte. Așa sunt mult mai organizate toate obiectele și această geantă poate fi purtată atât la o ținută office cât și una casual – sport.

Ce părere aveți despre gențile de piele? Considerați utile gențile bărbătești?

You may also like

9 comentarii

  1. nu iau de piele, dar am nevoie de geanta incapatoare ( ca la munca imi iau pe langa portofel, chei, tel, tableta, device de carduri, gustarea mere si morcov etc)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.