Ai vazut noile nuante de rujuri mate Melkior?

Melkior este un site de cosmetice profesionale care pune mare preț pe calitate. Periodic apar produse noi care să ne determine să fim în tendințe și să purtăm cele mai potrivite produse. În plus, ca să fim mereu la curent cu cele mai noi apariții, găsim pe site cele mai în vogă culori. Ai văzut noile nuanțe de rujuri mate Melkior?

ruj-mat-melkior-new-colors-min

Honey si Exquisite ne colorează toamnă. Culori puternice pentru femei mai îndrăznețe sau un roșu aprins pentru femeile care sunt mereu elegante și foarte feminine.

ruj-mat-exquisite-melkior-3990lei-min ruj-mat-honey-melkior-3990lei-min

Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, ușor de aplicat, care rezistă în timp și nu migrează. Cred că acestea sunt principalele calități pe care le urmărim la un ruj și mă bucur să văd că le pot găsi pe toate în același produs. Sunt niște rujuri perfecte din simplul motiv că o dată aplicat acesta rezistă foarte bine fără să stai cu grija că trebuie să-l reaplici pentru a arăta bine.

Nu usucă buzele, conferă un efect satinat de durată și o senzație plăcuta imediată. Pentru buze perfect definite.

Rujul are foarte multe nuanțe din care putem alege și constant apar unele noi. Pe site avem periodic și multe alte promoții care ne îndeamnă să luăm și alte produse de îngrijire.

Ruj Melkior 39,90 lei

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.