O placere dulce

Mi-ar place să se inventeze o cură de slăbire cu dulciuri. Aș fi foarte bucuroasă și sigur nu sunt singura persoană cu o astfel de dorință. O bucată de ciocolată sau un mic macarons este bine-venit oricând și savurez cu plăcere oricând ceva dulce.fancy bitesSâmbătă am fost la botezul băiețelului unei prietene vechi. Cum am ajuns la petrecere am fost să îl vă pe micuț și următoarea privire s-a oprit în candy barul special organizat într-un colț. Arăta extraordinar și îmi fugea privirea dintr-o parte într-alta. Mi-am făcut curaj cu greu să mă duc să mă servesc pentru că nimeni nu îndrăznea să se apropie. Totul era intact și nu știam pe care să î încerc mai întâi. După mine s-a făcut coadă. Cred că trebuia să spargă cineva gheața ca mai apoi să își facă și restul persoanelor curaj.

Prăjiturile erau cu adevărat gustoase și se vedea că au fost folosite ingrediente de calitate și au făcut combinații extrem de interesante și pentru că gustul este mână în mână cu aspectul prăjiturilor, acestea arătau ca din cărți. Nu am rezistat până nu am întrebat sursa acestor bunătăți.

Prietena mea mi-a vândut pontul și mi-a spus că o colegă de-a ei a comandat la muncă o cutie cu prăjituri și că de atunci s-a îndrăgostit de această gamă. Pot comanda prajituri și eu direct acasă dacă doresc pentru că în felul ăsta nu mai este nevoie să le împart cu nimeni. Nu vă pot spune cât de mulțumită și împlinită m-am simțit.

A fost o petrecere pe cinste plină de evenimente frumoase și mâncare rafinată. Când am plecat am fost plăcut surprinsă să văd că a venit prietena mea cu o caserolă în care aveam câteva prăjituri pe care să le pot lua acasă. O surpriză mai mare nici că îmi putea face!

You may also like

8 comentarii

  1. DA… primesti un Oscar, cel putin de la mine. Sa stii ca la dulciuri ma mai pot abtine, nu sunt genul care ma dau cu fundul de pamant daca nu mananc ceva dulce si de obicei nu cumpar, nu fac decat la „evenimente”, ca daca le am in casa…. doar n-oi fi proasta sa nu mananc 😀

  2. si eu astept cura de slabire cu dulciuri, chiar ar fi singura de care as reusii sa o tin mai ales ca niciodata nu refuz ceva dulce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.