Open your eyes(ootd)

În ultimul timp am preferat să nu îmi mai cumpăr eu atât de multe lucruri și i-am luat multe rochițe fetiței mele. Aș putea spune că am cam exagerat da la cât sunt de frumoase nu am putut să rezist tentației. Astăzi am să vă arăt câteva pozele pe care le-am făcut ieri împreună. M-am bucurat de cele 2 ore de soare pentru că după ce am ajuns acasă a început o ploaie torențială.

Rokolla baby4

Tricou – link

Blugi – link

Rochie Criss – link

Atunci când ies cu copilul nu prea pot să îmi permit să port o rochiță pentru că ea vrea în permanență în brațe sau trebuie să o iau din grădinița cu flori sau dacă găsește niște pietricele se așează și se pune pe joacă. Pentru că am avut puțină treabă am zis să mă îmbrac cu ceva comod. Tricoul cu ochișori este printre preferatele mele. Este atât de simplu dar atât de frumos. Nu îmi explic de ce sunt atât de atașată de el.

Blugi romwe

Blugii sunt printre preferații mei. Nu contează culoarea sau cât de rupți sunt că tot îi iubesc. Atunci când trebuie să plec repede de acasă folosesc o astfel de ținută și în felul ăsta mă simt extrem de comodă și de lejeră. În plus, dacă afară este puțin mai cald, acele mici rupturi îmi lasă pielea să respire. Această pereche de blugi am luat-o de pe Romwe. Este o pereche de blugi rupți cu talie înaltă. Sunt lucrați cam micuț așa că vă rog să consultați dimensiunile înainte de a vă alege mărimea. Aceasta este o lege general valabilă pentru site-urile de afară.

Rokolla baby3

Rochița Cristinei este de pe Dresslink. I-am ales mărimea 90, care este cea mai mică mărime, și cu toate astea îi este mai măricică. Sper ca vara viitoare să-i mai vină. Pe de altă parte, mă bucur că îi este mai mare pentru că am suficient de multe rochițe care îi vin perfect în perioada asta. Este foarte simpatică și îmi place mult modelul. Rochița a fost foarte ieftină, mai exact aceasta ajunge 25 lei cu tot cu transport.

Rokolla baby2Blugi romwe2Blugi romwe3 Blugi romwe4 Blugi romwe5 Blugi romwe7Rokolla baby4Rokolla baby5

You may also like

14 comentarii

  1. Frumoaselor! Imi plac la nebunie jeansii, din pacate anul acesta mi-am luat adio de la cumpararea jeansilor, caci nu mai gasesc nimic pe marimea mea pe site-urile din afara, dar la anul recuperez. Pupici!

  2. am si eu acest tricou, numai ca l-am comandat in marimea l si sunt cam mari umerii,merge doar sub sacou. great casual outfit, dear!

  3. Stai sa creasca un pic mai mare, atunci sa te vad 😀 Exemplu de cochetarie il are, nu mai raman decat pretentiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.