Petreceri organizate în corturi speciale pentru evenimente

Petrecerile sunt mult mai elegante acum la cort și chiar a devenit un trend ca tinerii să-și organizeze diverse evenimente la cort. Am avut și eu plăcerea să particip la un eveniment de genul și vreau să spun că atmosfera era la fel de prietenoasă ca o încăpere. Totul arăta frumos și elegant și dacă te-ai fi trezit în interiorul cortului nu ai fi realizat de fapt cum arată acesta pe exterior.

corturi-de-evenimente-minCum poți adapta cortul în funcție de numărul de persoane pe care vrei să participe la eveniment

Cunoșteam locația în care urma să aibă loc evenimentul și chiar am fost surprinsă să văd că acel cort mi se părea imens. Nu înțelegeam cum de poate avea un număr atât de mare de invitați. Nu ar fi fost imposibil, dar aveam mulți prieteni comuni și o mare parte din invitați îi cunoșteam deja. Când am intrat în interior am văzut că de fapt era micșorat în funcție de numărul de invitați prezenți și că acest aspect făcea ca încăperea să pară plină și să nu dea impresia de spațiu gol. Amenajările interioare erau făcute cu gust. Totul era atât de frumos încât nu aș putea să găsesc diferențe mai puțin favorabile pentru cort față de o locație.

Pe invitație era menționat un mic detaliu referitor la prezența obligatorie a costumelor de baie. Cortul era amplasat în apropierea piscinei și spre dimineață toată lumea s-a răcorit și a fost cea mai specială nuntă la care am putut participa. Pentru tineret a fost o adevărată plăcere, pentru cei mai în vârstă nu cred că acest moment li s-a părut prea atrăgător.

Ulterior am aflat că aceste corturi de evenimente pot fi închiriate. Se găsesc o gamă variată de corturi și acestea au un design. Este foarte interesant faptul că aceste corturi pot fi amplasate în spații greu accesibile sau chiar în interiorul corturilor tradiționale.

Ideea unui cort pentru petreceri restrânse

În copilărie îmi făceam vacanțele cu cortul la mare și la munte. Am amintiri foarte frumoase și tocmai din acest motiv aș mai repeta acele vacanțe foarte frumoase petrecute în locuri special amenajate sau chiar în creierii munților unde era o liniște de nedescris.

cort-bell

Acestea sunt corturi Bell și sunt foarte practice și potrivite pentru relaxare. Astfel de corturi pot fi folosite în cadrul festivalurilor, ca loc de joacă pentru copii sau chiar locuri pentru relaxare în spații organizate. Un astfel de cort poate fi folosit și pentru o relaxare împreună cu cel drag.

Ce părere aveți despre aceste corturi?

 

You may also like

Un comentariu

  1. eu sunt o fire mai romantica si mi-ar placea sa imi fac nunta undeva intr-o gradina mare sau chiar pe o pajiste ceva mai salbatica, intr-un astfel de cort pentru evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.