Mini vacanta de Rusalii(ootd)

Mă bucur că de Rusalii este zi liberă pentru că weekend-ul nostru s-a prelungit cu o zi. Am hotărât să mergem la munte un grup de câteva familii la o stațiune de munte cât mai aproape de Galați. Lepșa a fost destinația aleasă sau cel puțin așa am știut eu până când am ajuns la destinație. De fapt am ajuns la Greșu, deși în descrierea vilei apărea Lepșa, care este la 5 km de Lepșa.Couple outfit-min

Casual O-neck Short Sleeve Print T-shirt

Two pieces dog print short sleeve T-skirt and Polka Dot Shorts

Când am aflat că urma să avem această ieșire am merg pe mâna grupului și singura mea dorință a fost să am internet. Evident că soțul meu a zis că nu se pune problema și că nu trebuie să-mi fac vreo grijă în această privință. Noi am plecat vineri. A fost cald. Foarte cald pe drum și abia așteptam să ajungem cât mai repede.

Surpriza a fost când am coborât din mașină. Nu aveam semnal la telefon. A fost un prim semnal care m-a deranjat. Nu că aș primi eu cine știe ce telefoane dar netul meu de pe telefon este sfânt. Am 8 GB de net și la urma urmei nici măcar nu mă interesa netul de la vilă. Când să caut wi-fi …. ciu ciu. Nimic. Am intrat în panică și m-am enervat teribil. Eram ca în codru. Fără semnal, fără internet. Dacă ar fi fost după mine aș fi plecat în secunda 2. Aveam atâta treabă și nu mă gândeam decât că atunci când doarme Criss să îmi pot face și eu treaba și să ajung și eu la 0. Se pare că nu am avut noroc nici de această dată.

După câteva ore m-am resemnat. Semnal la telefon nu era nicăieri în zonă. Trebuia să mergi vreo 7 km ca să poți da un telefon sau să fii pe Cosmote. Dacă telefonul nu era codat îmi luam o cartela dar așa nici această soluție nu a dat roade. Noi am fost cazați la Vila Casa Victoriei și nu aș avea ce să reproșez altceva în afară de cele menționate mai sus. Vila avea camere spațioase și un alt aspect negativ era faptul că atunci când cineva alerga la etaj, avea-i impresia că îți cade aplica în cap.

Am profitat de faptul că priveliștea era absolut superbă și am făcut câteva poze cu un tricou pe care l-am primit de curând. Mi-am ales mărimea M la el și dacă vreți să nu dați greș în alegerea mărimii vă sfătuiesc să verificați tabelul cu dimensiuni. Materialul este foarte bun. Sunt foarte mulțumită de el.

Baby outfit-min

S-a bucurat și Criss de faptul că a găsit leagăne și tobogan și că a avut cu cine să se joace. Într-una din zile am îmbrăcat-o cu un costumaș tare simpatic cumpărat de pe CNDirect. Bluza cu cățel este printre preferatele ei iar pantalonii scurți cu buline sunt foarte chic. Dacă tricoul îi vine bine, pantalonii îi sunt un pic lărguți dar am rezolvat problema asta cu o curea și totul a fost perfect. Vă las câteva poze făcute în aceste zile de absență.

Mountain view2-min Mountain view3-min Mountain view4-minCouple outfit2-min Couple outfit3-minFurtuna-minMountain-min

 

You may also like

11 comentarii

  1. cred ca v-ati distrat de minune..acele detalii deranjate se uita mai ales daca esti inconjurata de persoane dragi , cate odata trebuie sa ne mai deconectam de la lumea virtuala…

  2. Dupa blugii astia nu ma dau in vant dar tricoul se vede clar ca e material bun. Cat despre Cris, ea este o bombonica indiferent ce ar purta. Palarioara cu floricica roz o face de-a dreptul irezistibila. Iti vine sa ii papi nasucul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.