Sunt putin nehotarata

A sosit momentul să scriu primul meu wishlist aici. Vreau să dau o comandă pe Banggood pentru că am găsit câteva produse care m-au atras şi pentru că produsele au transport gratuit. Nu ştiu ce mă atrage mai mult. Pe restul site-urilor chinezești de pe care am mai comandat transportul se plătește în funcție de greutatea produsului, așa că am cam evitat să comand încălțăminte și genți. Acum vreau să profit de faptul că nu plătesc transport și cel mai probabil îmi voi comanda ceva de încălțat.

Problema este că sunt indecisă dacă să îmi aleg ceva comod sau ceva elegant. Să vă arăt pe ce produse am pus eu ochii și ulterior mă voi decide exact ce aleg din ceea ce vă propun. Mă puteți ajuta și vi cu un sfat!

pantofi oxford

link

Am fost surprinsă de o prietenă care m-a întrebat ce părere am de pantofii oxfort?! Nu prea auzisem de ei și poate că la prima vedere aș fi zis că nu sunt tocmai pe stilul meu. Între timp parcă au început să îmi placă. Această pereche am văzut-o la o prietenă și mi-au plăcut cum se așează așa că i-aș vrea și eu. Combinați cu o pereche de blugi aș face un outfit casual perfect pentru all day.

Pantofi comozi

link

La prima vedere aș putea să zic că sunt cam de mămăiță dar au ceva care mă atrag. Poate pentru că mi se par comozi și au o culoare caldă și prietenoasă. M-am gândit că dacă nu îmi vor fi potriviți am să îi fac cadou mamei.

geanta cu franjuri

link

M-a lovit moda cu acești franjuri la genți. Mi-am luat o geantă cu franjuri dar acest model este diferit de ceea ce mi-am cumpărat eu și în plus este foarte ieftină. Nu ar trebui să o ratez.

geanta postaslink

Eu de astfel de genți am nevoie. Care să nu îmi solicite mâinile și să o pot purta tip poștaș. În 90% din cazuri eu sunt cu copilul în brațe și eventual cu una, două sacoșe. Atunci când mă voi întoarce la muncă îmi voi schimba prioritățile dar până atunci mai este!

Mă voi orienta asupra unei perechi de pantofi și o geantă.

You may also like

9 comentarii

  1. Imi plac gentile.
    Felicitari pentru site!

    Si pot sa te rog sa aprobi acest comentariu si sa nu-l mai aprobi pe primul, ca am facut o greseala de tastare in primul. 😀

    Mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.