Cadou oferit din inima

Îmi plac bijuteriile foarte mult și în special am admirat foarte mult persoanele care au multe brățări, ca de exemplu Mihaela Rădulescu. Îmi plăceau cum se vedeau și o admiram că le purta indiferent de ținută. Fiecare avea o semnificație aparte.

Bratara laura

Eu sunt puțin altfel. Am ales să port brățări mici, finuțe care să nu iasă atât de mult în evidență dar care să aibă o semnificație aparte. Evident că prima brățară de acest gen am primit-o chiar de la soțul meu. Am ținut și țin foarte mult la ea. Atunci când a apărut Criss toată lumea îmi spunea să îi pun ceva roșu la mână. Parcă vroiam ceva mai mult decât o simplă ață roșie așa că m-am gândit la o brățară cu un mic bănuț de argint cu inițiala numelui ei. Am căutat foarte mult pe la magazine și singura soluție salvatoare a venit de pe internet.

Am ales să apelez la aceeași firma de bijuterii personalizate la care apelase și soțul meu pentru că am fost atrasă de calitate. Șnurul brățării este foarte rezistent pentru că nu s-a scămoșat deloc și nu am scos-o de la mână deloc. Este un mare plus acest aspect și argintul a fost de calitate iar Criss l-a tolerat foarte bine.

Intenționez acum să îi iau una cu numele ei complet. Am găsit acest model și sunt convinsă că s-ar vedea foarte frumos pe mâna ei. Rămâne să mă decid dacă numele va fi din aur sau din argint.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.