NOTD: Sweet summer

În ianuarie am vrut și eu să experimentez manichiura cu gel. Admiram de fiecare dată fetele care își făceau astfel de manichiuri și aproape o lună de zile manichiura lor era impecabilă. Eu îmi fac unghiile cam o dată pe săptămână și dacă aș avea timp ar fi ok chiar de aproape două ori pe săptămână.

Modelele care sunt făcute cu gel arată superb. Nu știu ce talent trebuie să ai ca să poți face asemenea modele. Eu mîă minunez de fiecare dată când văd manichiuri îngrijite și migălos făcute. Știu că niciodată nu aș putea să fac eu așa ceva.

Singura metodă care o folosesc eu este să schimb nuanța unei singure unghii ca să pară manichiura puțin diferit. Nu mă pricep să fac alte modele și nici talente în acest sens nu am.

Unghiile mele s-au refăcut complet de la acea manichiură cu gel și nu cred că voi mai repeta această experiență. Am vrut să văd cum arată unghiile mele cu gel și mi-am făcut moftul și nu este de mine. Nu am nici timp și nici răbdarea necesară ca o dată pe lună să stau 2 ore la manichiură. Parcă este cam mult totuși și pentru mine.

De vreo lună unghiile mele arată foarte bine și sunt complet refăcute. Mă bucur să văd că mi-au crescut și așa parcă îmi recunosc unghiile. Eu am niște unghii foarte groase și din acest motiv mi se rup foarte greu. Mai am probleme când și când cu exfolierea sau se mai crapă în lateral atunci când le forțez.

Vreau să vă arăt noua mea manichiură. Îmi place mult să combin aceste două culori și sper să vă placă și vouă rezultatul final.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.