Site chinezesc cu transport gratis

Iubesc site-urile chinezești și cel mai mult îmi plac aceste site-uri pentru că acestea practică prețuri mai mici decât multe magazine online și nu vreau să mai vorbesc despre magazinele fizice. Una din probleme care mă deranjează este faptul că pe site este afișat un preț mic dar de fapt pentru produsele respective mai trebuie să plătești și transport. Ca idee, chiar dacă plătești prețul produsului și transportul aferent tot ieși mai ieftin decât dacă ai cumpăra dintr-un magazin fizic. În concluzie inconvenientul major este faptul că trebuie să aștepți o lună până primești coletul dar și distanța este mare așa că sperăm că va mai dispărea din birocrație și coletul va ajunge cu aproape o săptămână mai devreme.

Deși v-am mai povesti despre site-ul Banggood se pare că nu am fost suficient de atentă și nu am băgat de seamă că acest site are free shipping indiferent de valoare. Se pare că majoritatea site-urilor au în mare cam aceleași produse și este dreptul nostru să legem prețul cel mai mic și variata cea mai convenabilă iar în situația dată prefer să aleg un site care nu te obligă să plătești transport. Un big like din partea mea.

Vă spuneam zilele trecute că acest site comercializează absolut orice. Găsiți de la becuri, telefoane, haine pentru toată familia, etc. Multe …. foarte multe chestii care te atrag. Coletele ajung în 30 de zile la poșta vamală. Poate că acesta ar fi un mic inconvenient dar având în vedere prețurile trecem peste acest amănunt sau cel puțin pe mine nu mă deranjează atât de tare. Eu am găsit câteva produse atât pentru mine cât și pentru fetița mea.

You may also like

13 comentarii

  1. Gentuta din prima poza e draguta. 🙂
    Eu nu colaborez cu ste-uri chinezesti Choies & Co (prin programul ala al lor pentru bloggerite de moda), dar am cumparat o data de la Choices si o data de la Oasap, transportul a fost gratuit (acum un an). Am cumparat in total 5 piese (3 Choies si 2 Oasap), dar din aceste 5 doar doua mi-au venit bine si le-am purtat asa cum erau. Alte doua le-am modificat ca sa le pot purta, iar pe a 5-a am facut-o cadou unei prietene, ca mie imi era prea mica (o geaca de blana artificiala) si nu prea mergea modificata. Cu alte cuvinte rata de succes 40%, ceea ce am gasit dezamagitor. M-am inselat la marimi atunci cand am facut comenzile, si astfel 3 s-au dovedit marimea mea gresita. In fine… Fiind tocmai in China, nu m-am obosit sa le returnez, ca ar fi durat o vesnicie sa-mi primesc banii inapoi, si am cautat sa le gasesc solutii ca sa le valorific decat sa ma complic cu returnatul. Si tot pentru ca e tocmai in China si atat de departe, n-am devenit client fidel, atunci a fost singura data cand am comandat pe cele doua site-uri.
    Eu locuiesc in Canada, si cand cumpar online, prefer sa cumpar cat mai aproape de mine, Canada daca se poate, sau SUA.

    1. Am dat foarte multe comenzi pana acum si am avut si eu probleme dar as putea sa zic ca doar 20% din produsele comandate nu se potrivesc sau sunt fixe. Nu am nimerit produse chiar atat de ciudate. In primul rand daca verifici dimensiunile si iei in calcul si anumite maje de eroare vei vede ca nu ai nici un fel de problema. Ca de exemplu eu am 89 la buct si niciodata nu imi aleg produse care au 90 pentru ca trebuie sa tineti cont de faptul ca mai purtati si sutien, acest lucru mai vine cu cativa cm in plus, si in plus nu trebuie sa va vina multa. Macar un 94-95 trebuie sa fie. sper sa va fie de folos informatiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.