Sfarsitul iernii in palton gri(OOTD)

Am primit acum ceva timp un palton gri pe care mi l-am dorit extrem de mult și care încă de când l-am comandat am fost informată de câteva prietene că este superb. Aproape că nu mai aveam răbdare și abia așteptam să ajungă coletul. După ce l-am primit și l-am îmbrăcat le-am dat dreptate fetelor.

Palton – link
Bluză – link
Geantă – link
Ghete – link

Paltonul are mici particule aurii pe care oricât m-am străduit nu am reușit să le surprind în poze. Nu sunt foarte stridente și se văd foarte frumos, mai ales atunci când este soare. Se așează frumos pe corp și este perfect pentru vremea asta schimbătoare. Am ales mărimea L și consider că am făcut alegerea perfectă. Eu am plecat de acasă cu fular circular și am renunțat la el pe parcurs pentru că m-am încălzit. Vă las câteva poze să îl puteți vedea din mai multe unghiuri!

 
 
 
 
 
 
 

 

You may also like

20 de comentarii

  1. Inainte nu prea eram fana a acestei culori, dar in ultima vreme am tot comandat si haine gri, asa ca eu zic ca te prinde culoarea, imi place si decorul, e inedit. Am deschis si linkurile. pupici!

  2. Imi place extrem de mult paltonul. Se potrivesc dimensiunile de pe site la marimea comandata de tine? Ca daca e sa ma iau dupa ele, ar fi mare de mine S-ul :-s … eu sunt foarte mica. Dar imi place foarte mult. Sa-l porti cu drag!

    1. Sfatul meu este sa te uiti la dimensiuni si sa vezi exact la ce marime te incadrezi. Eu de pe SheIn imi cumpar L, in general, dar mai sunt si cazuri in care imi iau M. Totul depinde de dimensiunea fiecareia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.