Produse Bioblas pentru părul cu probleme

Nici nu știu cum să încep povestea și importanța pe care o acord felului în care arată părul meu. Consider că atunci când părul meu arată bine și eu am o încredere mai mare în mine. Cu toate astea nu pot să spun că părul meu arată waw, dar încerc să-l păstrez curat, aranjat și cât pot eu de îngrijit. Nu vreau să-mi fie cu păcat, dar totuși … în ultimul timp el arată mult mai bine, a început să crească mai mult decât sunt eu obișnuită pentru că într-o perioadă cum trecea de umeri trebuia tuns și rămâneam cu aceeași lungime. Chiar văd diferențe și asta doar datorită produselor folosite în ultimul timp.

Șampon împotriva căderii părului pentru volum cu colagen Bioblas

Produsul are o cantitate generoasă și pe mine asta m-a surprins în primă fază la el. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut cum se comportă pe păr. Este un produs prietenos care are un grad bun de spumare, care îmi curăță bine părul și care are un miros subtil. Nu știu de ce, dar mirosul mi se pare ușor floral. Nu persistă ci doar se simte pe perioada șamponării. În cazul meu a făcut o treabă bună și dacă nu-l găsiți în magazine merită să-l achiziționați online.

Șampon nutritiv și reparator cu extract de usturoi și ulei de măsline organic Bioblas

Acest șampon este eficient și împotriva căderii părului. Combinația de ingrediente ajută foarte mult ca părul să fie hidratat și să ofere suficient de multe ingrediente bune care să favorizeze creșterea unui păr sănătos. În felul ăsta putem să ne mai tundem din lungimi în ideea că mi se pare că accelerează ușor creșterea și părul arată mult mai bine.

Șamponul este pentru toate tipurile de păr. Repară și regenerează părul. Produsul este lipsit de miros. Este un produs anticădere cu uleiuri organice care redă părului frumusețea sa naturală. Previne căderea părului, hrăneşte şi repară firul de păr de la rădăcină până la vârf. Este un produs care chiar merită încercat.

Produsele  pot fi achiziționate de pe www.valentinocosmetics.ro secțiunea shop, aici găsiți și descrierile produselor.

Balsam de păr Bioblas – lichid cu ulei de argan organic

Acest balsam are rolul de a repara, hidrata și de a lăsa părul ușor de pieptănat.Catifelează părul și îl lasă ușor de pieptănat în timp ce asigură o îngrijire completă. Este genul de șampon care poate fi aplicat pe părul ud sau uscat și nu necesită clătire. În plus, poate fi utilizat zilnic.

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.