December wishlist

Acum ceva timp în urmă eram foarte reticentă în ceea ce privesc site-urile chinezești. Deși vedeam persoane care își comandă diverse produse de acolo nu îmi făceam niciodată curaj să plasez o comandă. Totul s-a schimbat de aproape 1 an când prin intermediul blogurilor am descoperit câteva site-uri care merită toată atenția și am găsit mult mai multe oferte online decât în magazinele fizice. Îmi place să stau să analizez produsul așa cum îmi doresc. Nu mă stresează nici o vânzătoare pisăloagă … „cu ce vă ajut?” sau să mai vină câte o persoană care se împinge în mine pentru că fix în același moment vrea să vadă fix aceeași rochie sau pe cea de lângă.

Trecând peste toate aceste amănunte care poate nu vă interesează vreau să vă povestesc despre o nouă descoperire. Mai exact un nou site chinezesc cu de toate. Pe www.banggood.com găsești de la produse electronice, la ceasuri, îmbrăcăminte, articole pentru casă, etc.

Geantă – link

Am făcut o obsesie pentru genți. Dacă m-ar auzi soțul meu cu siguranță ar spune că mai tot timpul umblu cu o geantă. Daaa așa este. Atunci când sunt pe fugă și trebuie să plec repede de acasă îmi iau geanta mea maro tip poștaș care este destul de încăpătoare și am plecat. Dar sunt momente când am nevoie de un anumit de geantă sau culoare și trebuie să fiu pregătită. Geanta cu pisici este superbă și mi-o doresc mult de tot. Dacă nu vreți cu pisici puteți să alegeți iepurași. Geanta are o baretă mai lungă pentru a fi purtaă și pe umăr.

Geantă – link

Pentru că tot vine Crăciunul iar culoarea roșie este specifică acestei sărbători am îndrăznit să vă arăt această geantă. Este tare simpatică și merge purtată în foarte multe combinații. Pentru persoanele care își doresc o culoare mai comună să știți că pe site găsiți mai multe culori pentru acest model.

Brățară – link

Pentru persoanele care adoră acest tip de brățări stil pandora să știți că le găsiți aci la un preț foarte bun. În plus vă puteți alege combinațiile de mărgele și culorile care vă plac. Sincer vorbind mă cam derajează capul de mort de la aceasta dar am să caut un alt model.

Ceas – link

A doua mare fixație pe care o am este pentru ceasuri. Îmi plac ceasurile foarte mult și îmi doresc un ceas pe roziul. Arată foarte frumos și prețul este extrem de mic. În jur de 10 lei. Să știți că în ciuda faptului că ceasurile sunt extrem de ieftine funcționează perfect și sunt lucrate foarte bine. Eu mi-am mai cumpărat astfel de ceasuri și am fost foarte mulțumită.

You may also like

2 comentarii

  1. Si eu imi doresc cateva produse de pe acest site, tot scot si adaug pe wishlist :)) Categoriei „bijuterii si ceasuri„ nu i-am dat atentie insa vad ca tu ai descoperit doua produse foarte interesante, imi plac alegerile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.