Rangali – izvorul produselor naturale

Rangali oferă cosmetice bio pentru întreaga familie. Recunosc, spre rușinea mea, că până acum nu am mai intrat pe acest site până acum. M-am interesat puțin despre istoria acestui magazin online și am aflat că s-au rebranduit cu ocazia aniversării celor 6 ani. Au început ca un magazin online de cosmetice organice dar suntem acum sunt recunoscuți ca unul din cei mai importanți importatori și distribuitori
de produse cosmetice organice din Romania. Foarte important este faptul că prețurile sunt mici comparativ cu restul magazinelor care comercializează produse de acest gen.

Rangali comercializează o gamă variată de produse naturale, de la produse de îngrijire pentru bebeluși, cosmetice naturale, produse pentru casă și multe altele. Dacă aruncați un ochi pe site este imposibil să plecați cu mâna goală.

De când am devenit mămică recunosc că dacă intru într-un magazin fizic sau online prima oară mă uit la copii și asta am făcut și când am intrat pe Rangali. Am găsit o mulțime de lucuri bio pentru bebeluși. Am văzut și pampers bio care m-au tentat recunosc.

Am pus și eu ochii pe un produs foarte lăudat. Este vorba despre un pachet pentru albirea dinților care în prezent este la reducere. Firma Jason am văzut-o pe câteva site-uri de afară și au produse foarte bune și ingrediente naturale. Eu sunt tentată de această ofertă și cred că asta va fi următoarea mea achiziție. Pentru detalii legate de preț și produs găsiți aici.

Vă încântă ideea să folosiți produse bio?

Follow me on         Instagram     /    Pinterest

You may also like

4 comentarii

  1. Well multumim pentru ca imaprti micile secrete cu noi. Eu nu prea cred in albirea dintilor fara repercursiuni, asa ca nah folosesc numa pasta de dinti. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.