Soufeel – The story of a magical bracelets

Atunci când îți dorești ceva din tot sufletul cu siguranță vei fi auzit și visul tău va deveni realitate. În cazul meu a funcționat. Îmi doream de foarte mult timp o brățară de argint pe care să mi-o pot personaliza cu charmuri după bunul meu plac și uite că dorință mi s-a împlinit.

Soufeel este un site care comercializează bijuterii din argint 925 la prețuri accesibile sau mai bune decât la oricare alt site concurent. La capitolul brățări nu stau foarte bine așa că îmi doream una care să mă reprezinte. O bună perioadă de timp am intrat și m-am tot gândit la combinațiile care le-aș putea face și cum mi-aș dori să arate brățara mea personalizată.

Am plasat comanda pe site și am așteptat cam o lună până să îmi ajungă coletul. Coletul a ajuns la poșta locală și nu am plătit nimic suplimentar. Coletul a ajuns în stare excelentă. În colet era o cutie de carton, în cutie era o punguță cu bule care proteja cutia propriu-zisă a brățării și în cutia cu fundiță bleu era brățara mea. Atât charmurile cât și brățara erau ambalate individual. Mi-a plăcut extrem de mult să văd câtă atenție a fost oferită fiecărui detaliu. Vă puteți alege modelul brățării de aici, urmând ca după asta să vă alegeți ce charmuri doriți.

În primul rând am fost puțin nehotărâtă atunci când a trebuit să îmi aleg lungimea brățării. În mod normal îți măsori încheietura mâinii la care mai adaugi 1,5 cm și cam asta ar fi dimensiunea brățării de care ai nevoie. Deci am măsurat la fix încheietura(asta înseamnă că am strâns metru cât de mult s-a putut) și am 15,5, așa că în concluzie mi-am ales o brățară de 17 cm. Inițial am zis că este mică și că nici charmurile nu îmi încap dar brățara se așează foarte frumos și este perfectă. Lungimea brățării este fixă așa că trebuie să luați în serios acest aspect. Pe capacul de închidere al brățării este imprimat numele firmei Soufeel iar în interior este trecut 925. De fapt toate charmurile sunt ștanțate individual cu 925 pentru a ne informa de faptul că toate produsele sunt din argint.

Mi-am ales 5 charmuri foarte frumoase și deși nu m-am gândit cum vor arăta toate pe o singură brățară, mă bucur că se potrivesc de minune și aș putea spune că este un fel de poveste. Vreau să vă spun câteva cuvinte despre fiecare în parte pentru a-mi justifica alegerile făcute.

 

Charmurile personalizate sunt recent apărute pe site și m-am bucurat teribil că îmi pot personaliza și eu un charm. După cum știți am o fetiță de aproape 2 ani de care sunt nedespărțită și vroiam neaparat să îi pun fața ei zâmbăreață pe o inimioară încărcată cu pietricele swarovski. Inimioara pe care am personalizat-o are 2 fete. Pe una dintre ele este fetița iar pe cealaltă față este plină de pietricele swarovski. Nu trebuie să vă mai spun că acesta este charmul meu preferat pentru că sunt sigură că v-ați dat seama. Pe site găsiți și alte modele de charmuri pe care le puteți personaliza.

Iubesc și mă simt iubită și poate din acest motiv mi-am ales astfel de charmuri care să simbolizeze acest lucru. Al doilea charm este I love you . Am fost atrasă de mesaj și de felul în care arată charmul în sine. În plus pietricelele au jucat un rol foarte important în alegerea acestui charm. Sincer vorbind m-am gândit și la varianta în care aș putea folosi acest charm și la un lanț. Cu siguranță s-ar vedea la fel de frumos.

Am vrut un charm care să reprezinte dragostea mea pentru frumos și pentru cosmetice. Inițial am vrut un charm cu un ruj dar în final am ales o sticluță de ojă cu pietre swarovski turcoaz. Arată foarte bine şi este foarte girly.

Un alt charm ales este magic ball. Mi-a plăcut forma dar şi faptul că este plină de pietre swarowski albe şi roz. Se aşează extrem de bine cu brăţară şi se potriveşte de minune cu restul charmurilor alese.

Se pare că m-a atins cupidon cu o săgeată magică pentru că acestea este al treilea charm cu o inimioară. De această dată este o inimă plină cu pietre swarovski. Este foarte simpatică și consider că am făcut o alegere bună.

Deși nu am comandat am primit cadou un charm de protecție. Acest charm este inscripționat și el cu 925 și are în interior un fel de opritor din plastic. După ce adăugați toate charmurile pe brățară se pune acest charm în capătul brățării. Este foarte util pentru că dacă din greșeală vi se deschide brățara să nu vi se împrăștie pe jos toate charmurile. O invenție genială și foarte utilă. 

După cum ați putut vedea brățara a venit într-o cutiuță frumoasă cu fundiță și cu siguranță o voi folosi pentru a ține brățara în ea. În cutie aveți o cărpă inscripționată cu care vă puteți șterge brățara ca să arate bine de fiecare dată când o purtați. 

Un aspect foarte important de știut este că dacă din orice motiv vă
nemulțumește ceva la produsul comandat acesta se poate restitui în 365
zile. Eu sunt convinsă că nu va fi cazul dar niciodată nu se știe. În
plus comenzile care depășesc 50$ au transport gratuit. Este un cadou extraordinar pentru cunoscuți și cu siguranță îi veți surprinde plăcut cu un astfel de cadou.

Am un cod special pentru voi în cazul în care doriți să comandați folosiți codul BLOG5 și veți obține o reducere de 5%.

You may also like

19 comentarii

    1. Depinde pe ce principiu doresti sa mergi. Pe mine toti m-au intrebat daca e Pandora cu niste ochi extrem de mari cand m-au vazut purtand 2 chiar. Sunt aceeasi calitate doar ca la un pret redus si conditiile de livrare a pachetelor, respectiv bratarile si charm-urile nu se inoxideaza si arata impecabil chiar si dupa o lunga perioada de timp. Ca si Ramona, ti le recomand pe acestea. Sunt mai accesibile.

  1. Foarte frumoasa bratara, dar si charmurile alese. Eu sunt fan declarat Pandora&Soufeel :)))) o sa vezi ca odata ce a intrat virusul in tine…e mai greu sa scapi de el…eu de mai bine de 1 an si nu am scapat:)) nu are leac!!!!!!!

  2. Foarte dragute toate charm-urile insa cel personalizat este cu siguranta cel mai pretios pentru tine :X Sa poti cu multa placere bratarica :*
    Si eu astept cateva charm-uri Soufeel, majoritatea au legatura cu zodia noastra, berbec 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.