Adevăratul Black Friday este pe 24 noiembrie

Românii sunt un pic mai inventivi și s-au gândit să profite de reduceri, de dorințele cumpărătorilor de a prinde cele mai bune reduceri și așa Black Friday a avut loc pe 17 noiembrie. Mai exact în vinerea care tocmai s-a încheiat. Totuși site-urile de afară au o singură zi pentru care pregătesc reduceri și aceasta este 24 noiembrie. dacă veți verifica ofertele vor, vă veți convinge de acest aspect.

Zaful este una din firmele serioase care au serbat cu mare fast 11.11, au anunțat că vor avea reduceri și de Black friday, dar ei mai au și Cyber Monday. Cyber Monday este prima luni de după vinerea de 24 noiembrie. Despre această ofertă am să vă vorbesc într-un alt articol.

Bluză – link

Hainele cu tematică de Crăciun sunt cele mai căutate acum. Într-o lună vine Crăciunul și parcă nu-mi vine să cred cât de repede a trecut acest an. Îmi amintesc că anul trecut m-am trezit pe ultima sută de metri că n-am nimic cu tematică de crăciun. În oraș n-am găsit nimic care să mă convingă și m-am mulțumit că i-am luat fetiței ceva. De această dată, nu vreau să mai ignor acest aspect și m-am mobilizat din timp.

Pulover – link

Blana nu s-a demodat încă. Este încă în tendințe și tocmai din acest motiv vânez acest pulover de un roz prăfuit și cu blană pe mâneci. Mi se pare interesant și sunt convinsă că m-aș face remarcată pe oriunde l-aș purta.

Body – link

N-am mai purtat un body de foarte mult timp. Pe Zaful am am găsit acest pulover bej și cred că poate fi purtat ca atare cu o pereche de blugi înalți, dar la fel de bine merge combinat cu un pulover over sized. Ambele combinații sunt de succes, deși eu ma mult mizez pe a doua.

Parka – link

Închei seria listei de dorințe de pe Zaful cu această parka. Sunt foarte practice și la modă aceste geci. În prezent nu am nici una în garderobă și aceasta pare suficient de groasă încât să facă față celei mai geroase ierni.

Codul  „ZFBG11” vă poate aduce o serie de reduceri suplimentare pentru anumite praguri după cum am enumerat mai jos:

 $3 OFF for $20, $6 OFF for $40, $9 OFF for $60, $12 OFF for $80, $15 OFF for $100.

 Valabilitatea voucherului:01.11.2017 – 01.01.2018

Tu ce vrei să-ți iei de Black Friday? Vânezi reducerile sau cauți ceva special?

You may also like

4 comentarii

  1. De obicei vanez reducerile pentru ca de ce sa nu iau ceva mai ieftin daca tot este perioada asta.Geaca sa stii ca imi plac foarte mult, eu chiar recent am cumparat-o.

  2. cred ca ai nostri si de-aia au mutat black friday mai devreme, de teama ca nu fac fata reducerilor si ofetelor din afara. Eu oricum nu prea am cumparat mare lucru de Blafk Friday, asa ca am bani pentru shopping pe site-urile straine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.