Shop shop shoping …

Atunci când ajung în magazine sunt atrasă de diverse lucruri pe care le cumpăr și când ajung acasă realizez că nu era absolut necesar  dar le pun la păstrare și fiecare produs își așteaptă rândul pentru a putea fi folosit. De pe acum promit că voi începe o serie de review-uri la produsele cumpărate(ar fi și cazul).

Evident că printre cumpărături se regăsesc și produse din DM. Unul dintre produsele pe care am apucat să îl folosesc și cred că va fi primul care va avea un review este gelul de duș spumă Balea care îl găsiți la standul cu reduceri. Costă doar 5,3 lei. Spuma de curățare pentru față a costat 12-13 lei și am văzut-o la multe blogerițe. Din dutty free mi-am luat o mască de păr L’oreal pe care am dat 6,5€. De la Avon mi-am luat un fond de ten Ideal Flawless care a costat 22 lei și îmi place foarte mult cum arată. Mi-am luat dischetele Ebelin din DM și pentru că am ajuns în Kaufland mi-am cumpărat și marca lor proprie Catrice. Într-un timp erau favoritele mele.

De la Elemental mi-am cumpărat uleiul de susan pe care am dat 12 lei și l-am cumpărat pentru că am citit că întârzie procesul de îmbătrânire și ulei de eucalipt pe care am dat 9,5 lei și l-am cumpărat pentru că am citit că este bun pentru copil. Trebuie să pui câteva picături o pernuța și să lași să se împrăștie mirosul în cameră și astfel se împrospătează aerul.


Ce spune-ți de noile mele achiziții? Care vă tentează cel mai mult?

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.