Cum ne imbracam prin casa

Recent am citit un articol(nu îmi amintesc blogul pentru ca mi-ar fi plăcut să vă arăt de la ce a pornit totul) referitor la felul în care se îmbracă femeile prin casă. Tipa care povestea era despărțită și se învinovățea de faptul că în timpul căsătoriei nu a dat atenție aspectului ei fizic prin casă. Avea pijamale cu Tom&Jerry …. chestia asta m-a marcat! M-a marcat pentru că am și eu pijamale cu Tom&Jerry și chiar soțul meu mi le-a cumpărat acum ceva timp.

Fiindcă tot veni vorba de felul în care stau îmbrăcată în casă … recunosc că nu mă îmbrac foarte elegant. Cu bluze care nu le mai port pe afară, cu pantaloni lejeri, cu halatul meu preferat și pufos(foto). Prin casă stau nemachiată, fără cercei … cu alte cuvinte nu dau foarte mare atenție aspectului meu.

Tipa respectivă îşi reproşa neglijența şi susține că după divorț a început să pună accent şi pe acest aspect şi să îşi cumpere şi lenjerie mai atrăgătoare. Cred că voi începe să îi urmez sfatul.

Deja încep să mă simt vinovată și mi-aș dori să fac ceva în sensul ăsta. Cred că îmi voi căuta niște costumații mai atrăgătoare.
Voi cum stați îmbrăcate prin casă? 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.