Cine înşeală mai mult: femeile sau bărbaţii?

Parerea mea ca răspunsul la această întrebare diferă … unii susţin că femeia, alţii că bărbaţii.
Eu una înclin să cred că bărbaţii sunt cei care înşeală cel mai des. Statistic, este evident că bărbatul înşeală mai frecvent din simplul motiv că-i este mai uşor. Bărbatul înseală în primă fază cu gândul la sex sau din varii motive. Prin urmare, îi este mult mai uşor să se detaşeze şi să revină a doua zi la parteneră, ca şi cum nimic nu s-ar fi întamplat. În schimb, femeile care înşeală se implica afectiv.

Încă o problemă dacă un bărbat este prins în patul unei femei se se spune: „E băiat bun, dar are o slăbiciune la femei.” iar dacă femeia e prinsă cu un bărbat:” Aiaaa!? O curva.”. Mie una mi se pare cam nedrept ….

De ce înşeală bărbatul? Mulţi zic că recurg la acest lucru pentru că nu sunt complet mulţumiţi alături de parteneră şi vor să facă lucruri noi. Într-o relaţie comunicarea rezolvă totul. Este drept că fiecare cuplu trece la un moment dat printr-o anumită rutină. Nu putem să facem mereu lucruri noi și să ținem focul iubirii aprins. Se întâmplă ca serile să semene între ele și pe undeva să intervină și o mică plictiseală.

Important este să știi să treci peste aceste momente. Fie că eu vin cu ceva nou sau chiar el îmi face o surpriză, o glumă sau câteva chestii inedite, asta te face să ieși din starea în care ești și să ai o stare de spirit mai bună și să vezi viața în roz.

Latura financiară este un motiv pentru care unii preferă să abandoneze. Ea câștigă mai mult sau el cheltuie banii pe nimicuri … astea pot fi câteva cauze care pot deranja. Așa cum spuneam și mai sus, susțin că trebuie să avem o comunicare cât mai bună. În felul ăsta sunt rezolvate multe probleme.
Dacă iubitul meu m-ar înşela aș prefera să nu aflu. Mai bine să nu îmi dea nimic de bănuit pentru că … nu cred că aş putea trece peste acest aspect!!!!

You may also like

10 comentarii

 1. Complicat rau de tot.. pai barbatul se duce la alta femeie ca sa-si insele partenera, iar femeia se duce la alt barbat ca sa-si insele partenerul.Si barbatul si femeia inseala cam in aceeasi masura.

 2. Cred că în această situaţie nu putem generaliza. Deopotrivă bărbaţii şi femeile îşi înşeală partenerii din diferite motive. Nu cred că bărbaţii o fac mai mult decât femeile sau invers. Şi ei şi ele o fac. Probabil pentru că sunt mult prea slabi şi nu se pot controla. N-aş putea spune de ce.

 3. aci depinde de ce fel de ralatie vorbim, in ziua de astazi sunt asa variate si fiecare le intelege in propriul lui fel incat este destul de greu de generalizat. Eu zic ca depinde de persoana respectiva si modul in care ea s-a obisnuit sa faca acest lucru, unori o face doar pentru a cauta altceva insa de cele mai multe ori se ajunge aci pentru ca multi o fac pentru ca asa e la moda depinde de fiecare ce doreste.
  Ceea ce uita majoritatea in ziua de astazi nu este sa gasim fel si fel de scuze pentru ca asta e o dovada de lasitate , daca ceva nu merge intr-o relatie trebuie discutata problema si nu cautat solutii salvatoare din alta parte, daca comunicare nu este nimic nu este!
  Am vazut atatea relatii de forma in care cei doi se cred intr-o relatie cand de fapt este doar un compromis in care cei doi sa nu se simta singuri sau pur si simplu sa fie la moda si sa aibe pe cineva.
  "Dacă iubitul meu m-ar înşela prefer să nu aflu şi să nu îmi dea nimic de bănuit pentru că … nu cred că aş putea trece peste acest aspect!!!! " – destul de multe femei formuleaza astfel … si sincer desi inteleg unori de ce spun asta ma intreb de ce mai este nevoie sa se ajunga acolo? de preferat ar fi sa nu se ajunga caci daca se intampla asta e un semn ca ceva scartie si acea iesire nu poate decat sa fie o solutie de moment care insa nu schimba datele problemei. Eu nu am inselat niciodata si nici nu o voi face, prefer sa investesc sentimentele in cineva care la fel face si cu ale ei, vreau totul sau nimic nu sunt dispus sa fac compromisuri doar de dragul de a nu fi singur … o persoana care ajunge sa insele nu face altceva decat sa demonstreze o lipsa de respect atat de persoana care este langa el/ea cat si asupra lui insusi.
  Atunci cand cineva nu este egal si corect intr-o relatie exista pericolul ca aceste obiceiuri sa continue si astfel in final unul din cei doi pur si simplu sa profite de naivitatea celuilalt si sa isi dezvolte o latura superioara care mai devreme sau mai tarziu tot va rani…
  Voi sunteti dispusi sa faceti astfel de compromisuri?

 4. Mackk daca nu esti multumit de blogul meu …. poti alege orice alt site sau blog!!! Nu te forteaza nimeni sa citesti ce subiecte imi pun eu pe blogul meu.

 5. Interesant punct de vedere are Movi…pot spune ca sunt de acord pana la partea cu "de preferat ar fi sa nu se ajunga caci daca se intampla asta e un semn ca ceva scartie".Stii ce se mai spune, ca barbatul nu se duce la alta ptr ca o iubeste…ci ptr ca e alta. Asta nu poate fi un motiv ptr a insela?Adica noutatea, starnirea interesului, sau faptul ca vrea sa se simta "barbat" in momentul respectiv, sunt la fel motive ptr a insela!Dar sa raspund la intrebare…cine inseala mai mult..barbatii clar!!:))

 6. @Anonim…eu cred ca atunci cand spui ca iubesti pe cineva nu mai e nevoie sa mergi la alta/altul… Nice post Rokolla…:)

 7. pai nici nu le citesc, sunt deja plictisit de ele…le vad la tv, le citesc pe net…nu stiu ce ti-ai propus tu cu acest blog…dar pare un blog de stiri…singurul subiect care ar fi putut fi interesant daca il dezvoltai ar fi fost "Distractie de Craciun"

 8. Mackk nu pot decat sa iti multumesc ca citesti ceea ce scriu pe blog sau dupa cum spui tu ca analizezi catusi de putin ceea ce scriu. In ceea ce priveste nemultumirile tale nu cred ca te pot ajuta in vreun fel
  P.S. Ms de sfatul dat la finalul comentariului "ar fi putut fi interesant daca il dezvoltai ar fi fost "Distractie de Craciun"". HAVE A NICE WEEK END !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.