Produse recent lansate pe piaţă

Îmi place să încerc aproape tot ce este nou în ceea ce privește ciocolata, sucurile și alte chestii. În ultimul timp au apărut multe chestii noi și în funcție de ceea ce am găsit am început degustările. Am căutat Fanta cu caise și piersici și la primul meu drum în Kaufland mi-am cumpărat o sticlă. Eu sunt înnebunită după nectarul de la Prigat cu caise, după gemul de caise pe care îl face mama, după compotul de caise … îmi place mult gustul dulceag dar totodată acrișor și la asta mă așteptam și de la acest suc însă nu m-a dat pe spate. Mie nu îmi place Fanta de portocale și tot ce îmi doream era să nu se asemene gusturile însă nu cred că am să îmi recumpăr acest suc. Are un gust slăbuț de piersici … poate și caise dar nu este pe gustul meu!

Am mai văzut o reclamă la Jacobs 3 in 1 cu diverse siropuri și mi s-a părut foarte interesantă combinația. Eu beau foarte rar cafea și ca să înlocuiesc cafeaua de dimineață de obicei beau Nescafe 3 in 1 Original care mie una mi se pare cel mai bun din câte am încercat. Până acum Jacobs 3 in 1 mi s-a părut un mix slăbuț și de asta l-am ocolit până acum însă acum am vrut să văd combinația dintre mixul de 3 in 1 și acel sirop de vanilie, caramel și ciocolată. Din cauză că nu mă omor cu aromele de ciocolată pe aceasta am ocolit-o și le-am cumpărat pe celelalte 2 și mi-am preparat repede o cană. Mmm se pare că nimic nu mă mulțumește astăzi … e bună combinația dar nu e waw și din acest motiv cred ca voi rămâne fidelă ………. Nescafe 3 in 1 și neaparat Original.

 
Voi ați încercat vreunul din produse? Ce părere aveți? Sunt eu oare pre mofturoasă?

You may also like

2 comentarii

  1. Imi plac caisele mult, mai ales sa le manand direct din copac si compotul imi place, prajiturile s.a insa nu sunt fana a sucurilor de caise, mi se par fie prea gretoase, fie cu aroma de guma turbo. De asta le si evit cat pot. As vrea sa incerc cola cu vanilie sau cirese, aici nu am vazut. 🙁 3 in 1 nu beau, nu suport cafeau. Oricum imi place ideea de a incerca produse abia lansate, asa mai descoperim arome noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.