Saci de vidat review

Recent am găsit pe internet câteva oferte de pungi de vidat. Coincidența face că m-am tot lovit de niște perne pe care nu le foloseam și niște pături care mă încurcau așa că de fiecare dată mă gândeam că aceste pungi m-ar putea ajuta să le organizez mult mai bine.

A fost puțin cam dificil să ies din casă așa că mi-am trimis soțul să îmi cumpere la unul câțiva saci de vidat de la un magazin din apropiere. Pentru persoanele din galați este vorba despre magazinul Telena. Auzisem că se găsesc acolo și costă 5,5 lei.

A cumpărat 4 saci dar nu a mai fost atent la dimensiuni. Când a ajuns acasă am văzut că o pungă era 50 x 60, două pungi 60 x 80 și o pungă 80 x 110. Toate pungile au avut același preț.

Pungile sunt foarte ușor de folosit. Se umple sacul cu haine sau ceea ce doriți după care închideți capătul pungii. Trebuie să vă asigurați că ați închis bine punga după care cuplați aspiratorul la suportul special prevăzut pe pungă și în felul ăsta se elimină tot aerul din pungă și economisiți spațiu în felul ăsta. După ce decuplați aspiratorul puneți dopul și …. cam atât.

Am citit multiplele avantaje ale folosirii acestor pungi printre care ferirea hainelor de umezeală, de insecte, de anumite mirosuri care pot apărea din cauza nefolosirii, perfecte pentru depozitarea pe termen lung. Nu sunt de acord că sunt extraordinare pentru vacanță pentru că poți economisi spațiu atunci când pleci dar când te întorci este posibil să nu mai găsești un aspirator care să te ajute să elimini aerul din pungi și în plus cred că se șifonează destul de tare.

Punga cea mica (50 x 60) este cam micuță și am folosit-o pentru niște tricouri. Cred că ceva este în neregulă cu ea pentru că am văzut că a mai intrat aer deci undeva este o problemă. Cea de-a doua pungă (60 x 80) consider că este perfectă. Am băgat câteva pături și mici mărunțișuri și s-a strâns destul de bine. Cea de-a treia pungă nu prea m-a mulțumit. Am băgat pernele de care vă vorbeam și alte câteva nimicuri și nu a tras aerul foarte bine. M-am mulțumit că măcar sunt ermetic băgate în pungă și măcar în felul ăsta nu se mai prăfuiesc.

Zilele astea am văzut că și la LIDL a fost o ofertă cu niște saci de vidat. 2 saci de vidat … unul mediu și unul mare costau 16 lei. mai multe nu știu pentru că nu mi-am mai cumpărat.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.