Yves Rocher – the range for men

Până acum cei de la Yves Rocher nu aveau foarte multe oferte pentru bărbați în afară de câteva parfumuri. De fiecare dată când îmi comandam ceva prietenul meu nu își putea cumpăra nimic. A încercat un parfum, dar nu a fost foarte încântat.

Acum gama produselor pentru bărbați se lărgește considerabil în așa fel încât acum se găsesc produse înainte și după ras și un rol on pentru persoanele cu ten sensibil și sunt convinsă că ăsta este doar începutul și că de acum înainte gama de produse se va mări.

Sunt conștientă și de faptul că bărbații nu folosesc atât de multe produse pentru îngrijire ca noi și nici nu verifică din timp dacă mai are sau nu spray pentru a-și comanda din timp. Dar un mic cadou și pentru ei nu ștrică niciodată …. cine știe poate le va plăcea!

You may also like

2 comentarii

  1. Si al meu a incercat parfumurile lor dar nu i-a placut nici unul. Partea proasta este ca i-am recomandat unei prietene sa cumpere parfumul verde, am uitat cum se numeste. Parea interesant, fresh si masculin, dar cand a ajuns pachetul, surpriza, mirosea groaznic. Cel mai bine este sa testam inainte in magazin si dupa sa dam comanda.

  2. Toate parfumurile de dama pe care le-am incercat mi-au placut desi nu am mirosit niciunul inainte de a-mi comanda insa nu am fost dezamagita deloc. In ceea ce ii priveste pe baieti ori Yves Rocher nu are suficienta experienta in acest domeniu ori baietii sunt cam pretentiosi 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.