Zaful și magia rochiilor perfecte

La o simplă căutare pe blogul meu veți găsi nenumărate articole legate de Zaful. Acest magazin online este evident în topul preferințelor mele și ori de câte ori intenționez să-mi cumpăr o piesă vestimentară apelez la acest site. Aici găsesc multe produse interesante care arată bine atât pe site cât site în realitate.

Sexy bodycon dresses 

De-a lungul timpului v-am arătat fel de fel de rochii de pe site, care mai de care mai frumoase. Eu am avut fel de fel de modele și am învățat care sunt modelele care mă avantajează. Îmi plac rochiile stil bodycon, deși nu mă oruentez de fiecare dată asupra lor. Îmi plac rochiile pe corp doar că nu am făcut o regulă în a mă orienta asupra acestui model.

more

Ca să ne pregătim așa cum se cuvine și să venim în întâmpinarea primăverii, eu zic să nu ignorăm rochiile înflorate și sandalele. Poate că în felul ăsta o chem și vremea asta rea se duce de acolo de unde a venit. Mie îmi place zăpada doar în perioada Crăciunului, dar acum nu prea mai am nici o plăcere să mă înfofolesc și să văd gheața asta și ninsoarea din ultimele zile.

Blue dresses here 

În decursul anilor am tot trecut de la o culoare la alta. Am fost o mare iubitoare de negru și mă îmbrăcam de parcă eram în doliu în adolescență, apoi m-am axat pe albastru și acum merg mai mulot spre verde. Mai combin culorile între ele  și rar mi se întâmplă să mai adug și câte o culoare nouă, dar revin la culorile mele de bază. Parcă mi-aș dori să combin cât mai multe culori și să fiu un pic mai îndrăzneață din punct de vedere vestimentar.

Black through dress for you

Oricât de mult iubim culorile, fiecare femeie trebuie să aibă cel puțin o rochie neagră. Aceasta ar trebui să ne scoată de fiecare dată din impas și pentru a ne pune ținuta în evidență putem accesoriza rochița cu încălțăminte sau poșetă în culori puternice. Eu am o astfel de rochie simplă și tocmai din acest motiv îmi caut rochii care să predomine rochiile negre, dar aleg broderiile pentru că sunt în tendințe.

Nu uitați că hainele sunt exact ca în poze și tot ce trebuie să faceți este să analizați foarte bine pozele. Dacă în poze nu arată bine produsul, nu vă așteptați ca în realitate să se așeze mai bine. Sunt foarte rare cazurile de acest gen și să nu ignorați acest aspect. Ca să evitați să nu greșiți numărul, verificați tabelul de dimensiuni la fiecare produs în parte.

Vă plac alegerile mele de pe Zaful?

 

You may also like

23 de comentarii

  1. Chiar că ai zis bine rochii perfecte! Eu port rochițe mai mult vara, primăvara în zilele mai călduroase…în rest nu prea pot pentru că sunt extrem de friguroasă! Dar rochia aceea albastră mulată arată așa wow! Mi-aș dori una exact așa. O să mă uit pe site după mai multe modele pe albastru electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.