Ce mi-am cumpărat de la DePurtat

 Am promis acum câteva zile că vă voi arăta ce mi-am cumpărat eu după DePurtat. De obicei mă țin de promisiuni și nu am uitat că vă sunt datoare cu un articol referitor la cumpărăturile mele făcute în Barcelona însă niciodată nu găsesc timp și bună dispoziție să mă apuc de pozat …. mai ales că am ceva poze de pus.

Să vă arăt frumusețile cumpărate după DePurtat pentru început

 
Deși îmi plăceau mult când mi i-am cumpărat nu i-am purtat niciodată dar cu siguranță în această vară le fac inaugurarea
Sincer vorbind am fost de-a dreptul înnebunită după acest model de balerini și mi-am cumpărat 2 perechi. Diferență era făcută de culorile din vârf însă nu cu mult. Sunt extraordinar de comozi, foarte practici și ușor de asortat așa că o pereche am cam ciufulit-o toamna trecută. Sunt tare practici și sper să nu se demodeze prea curând.
Pantofii ăștia mi i-am cumpărat de revelion pentru ca aveam o rochiță culoarea cafelei cu lapte și se potrivea perfect cu catarama de la spate. Deși tocul este unul generos am rezistat cu brio pe ei toată seara plus un picuț de dans, dar asta nu din cauza pantofilor ci din cauza faptului că nu dansez eu foarte mult. În ciuda aspectului lor, să știți că sunt comozi și m-am simțit bine cu ei.
Când am deschis dulapul pe lângă încălțămintea arătată am dat peste acești balerini sport pe care îi ador. Nu am avut ocazia să îi port până acum pentru că am cam uitat de ei. Am să le fac un loc mai în față ca să îi iau la purtat mai des. Sunt comozi și practici, deci în concluzie numai bune pentru multe plimbări.
Care pereche vă place cel mai mult? Ai cumpărat vreo pereche de încălțăminte după DePurtat?

You may also like

8 comentarii

  1. Eu port 39/40 de exemplu pantofii cumparati de la ei sunt marimea 39 iar balerinii sunt marimea 40. Oricum daca e vreo problema ii poti schimba fara nici o alta taxa suplimentara

  2. atentie la tzepe! tocmai am primit de la ei o comanda pe care am platit-o toata, dar din care lipsea un produs, cel mai scump..

    1. Eu zic sa iei legătura cu ei. Mie mi s-au părut foarte intelegatori si nu am făcut o singura comanda la ei. Mi-ar place sa-mi spui cum s-a rezolvat problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.