Cum obținem bani din cumpărăturile online

Banii sunt reala noastră problemă. Muncim pentru bani și încercăm să facem fel de fel de eforturi cu scopul de a obține cât mai mulți bani. Aceștia pot fi cheltuiți în interesa propriu, pentru economisire sau chiar pentru a ne face nouă și celor din jur mici bucurii. Important este să avem ce cheltui. Banii nu sunt greu de cheltuit așa că din această privință nu cred că aveți nevoie de vreun ghid.

Bani din cumpărături online

Online-ul a crescut foarte mult în ultimii ani și este într-o continuă ascensiune. Tocmai din acest motiv, eu apelez foarte des la cumpărăturile online și îmi sunt extrem de familiare modurile în care acestea se fac și cam cum decurge totul. Am întâlnit firme mai puțin experimentate care au dat dovadă de un profesionalism extrem de bun, dar și firme mari care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele. Evident că totul este un fel de loterie și, de preferat, înainte de a apela la un site nou, este indicat să căutați câteva informații în online.

Recent am descoperit și un site online din afară care are o metodă de răsplătire a cumpărătorilor. Se primesc comisioane în bani în funcție de cumpărături și pentru că-și doresc să-și extindă cât mai mult acest business, oferă bonusuri pentru fiecare persoană nouă adusă în program. Ei au creat și aplicații speciale pentru telefon care te pot ajuta să inviți, să cumperi și să gestionezi bănuții primiți.

De exemplu, geaca din denim de mai sus costă $40.99. Daca descărcați aplicația puteți obține o sumă suplimentară de 16,40$ înapoi. Faceți o încercare! Folosiți codul meu „BA590” pentru a obține un bonus de 3.5$ ca și utilizator nou și un extra 0.5$ bonus pentru fiecare persoană invitată.

Linkuri din care puteți descărca aplicația OwlSmarter 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.owlsmarter.mobile 

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/owl-smarter-shop-cash-back/id1414811717

Download the App: https://bit.ly/2CGxUpr

Banii câștigați nu îi primiți efectiv, dar puteți obține reduceri substanțiale. Dacă vă implicați puțin și reușiți să înscrieți persoane noi vă va fi de mare ajutor pentru că primiți comision pentru fiecare persoană adăugată. Nu este ușor, dar dacă vi se pare interesant, puteți încerca.

Ce părere aveți de această metodă de a face câțiva bănuți online cu ajutorul cărora obțineți reduceri?

You may also like

19 comentarii

  1. promit ca, atunci cand voi gasi putin timp liber, am sa ma joc putin cu aplicatia asta sa vad ce pot cumpara mai ieftin si de unde. Nu ma tenteaza ideea de a-i invita si pe altii, ca e bataie de cap, dar suna bine propunerea.

  2. Eu profit de afilierea prin alte platforme, practic fac cumparatiti prin link-ul meu de afiliat si astfel mi se intorc niste bani la fiecare cumparatura!
    Dar voi incerca si varianta propusa de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.