Achiziții SH

Urmăresc câteva fete care îmi plac foarte mult postările lor și le urmăresc blogul cu plăcere. Dintre acele fete face parte și Andreea care are blogul www.neverspoiledenough.blogspot.ro

Ea a organizat un blogsale (cum am văzut la foarte multe fete) și a pus diferite cosmetice la vânzare. Mi-au plăcut foarte multe niște farduri Yves Rocher și am zis că trebuie să le iau eu să le încerc. Am luat legătura cu Andreea și a fost foarte drăguță și înțelegătoare.

Astea sunt fardurile cumpărate

Cadou din partea ei am primit o ojă foarte drăguță și o monstră de fond de ten pe care am uitat să o pozez.

Am fost foarte fericită când am intrat în posesia coletului și cred că am să mai particip la astfel de blogsale-uri pentru că eu una am fost mulțumită!

 

 

 

Vă plac fardurile Yves Rocher?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALE<br>Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

5 comentarii

  1. Daca tot nu le folosesti le poti vinde. In felul asta tu vei fi multumita ca nu le-ai tinut pana la expirare dupa care sa le arunci iar cea care il cumpara este multumita pentru ca … cel mai probabil si l-a dorit! Eu una te incurajez!

  2. Si eu am o multime de produse noi sau putin folosite care stau aruncate pe acolo, dar din anumite considerente nu am vrut sa fac blogsale-uri, le-as vinde doar unor persoane de incredere. :)) Oricum arata ft bine fardurile astea, cel mai mult imi place cel cu nuante de maro. :d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *