Produse de ingrijire a fetei

Am început să folosesc geluri de curățare a fetei și am făcut o tradiție din asta.

Adică mă demachiez cu unul din demachiantele prezentate aici după care mă spăl cu un gel de curățare a feței în loc de loțiune tonică.

În prezent am 4 produse de acest fel.

Primul produs este Balea Young Soft & Care de care v-am povestit mai multe într-un articol anterior. Și de care mă declar în continuare mulțumită și pe care o folosesc cu drag. Raportul calitate preț este extrordinar.
În plus îmi place și mirosul și culoarea produsului împreună cu particulele din lichid care mă binedispun .

Al doilea produs este Avon naturals Gel de curățare energizant cu piersică și lapte de migdale. Îmi place acest produs și cred că am folosit vreo 2 tuburi din acest produs însă pe acesta l-am luat la set de 3 produse. Gelul de curățare era împreună cu o cremă abrazivă și o cremă de față.

Să vă spun câteva cuvinte despre fiecare. Gelul de duș este foarte bun și din punctul meu de vedre eficient. Are un miros plăcut de piersicuță și spre deosebire de gelul de la Balea singurul inconvenient este că trebuie să dai cu foarte multă apă pentru a elimina toată spuma de pe față. Crema abrazivă energizantă cu piersică și lapte de migdale este foarte bună pe care o folosesc de câte ori este nevoie și pe care o recomand. Cel de-al treilea produs din set era un borcănel cu cremă de față pe care mie nu-mi face plăcere să-l folosesc așa că i l-am făcut cadou mamei.

Al treilea produs este gelul de față cel mai folosit. Are un miros plăcut de rodie și pentru ați curăța fața trebuie să pui doar puțin produs și rămâi cu o față extrem de curată.

Cel de-al patrulea produs este tot unul de la Avon Care pe care l-am cumpărat la recomandarea unei prietene. Sincer vorbind nu îmi place deloc. După ce îl folosesc tenul rămâne foarte gras și asta îmi displace. Nu îmi place deloc produsul sau poate nu îmi priește tenului meu.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.