Ce șampoane folosesc și cu care mă împac cel mai bine

Nu cred că sunt singura persoană care are probleme cu firele de păr căzute și am încercat remedii peste remedii, măști, șampoane, tratamente, etc.
Am întrebat o prietenă și mi-a dat o soluție BUNĂ(cred eu) și anume să folosesc produse de la Kerastase pentru căderea părului care am înțeles că ajung 300 lei(șampon și balsam) dar cum această soluție mi s-a părut puțin cam scumpă am zis că mai bine suport firele de păr după parchet 🙂

Am ales să încerc clasicele șampoane Dove și mi-am ales unul care am considerat eu și după câteva spălări pot să mă declar mulțumită. Sunt mulțumită că părul nu mi se mai îngrașă atât de repede și am o textură bună ceva mai mult timp în rest nu pot spune că a făcut minuni.

Spunându-i mamei ce caut eu mi-a spus de o prietenă de-a ei care a folosit șampon și balsam cu lapte de capră, că a fost foarte mulțumită și că le-a găsit într-un plafar prima dată însă când să le recumpere nu le-a mai găsit și a trebuit să le comande după internet. Cum era și normal am căutat și eu ceva informații pe internet și am găsit review-uri foarte bune pentru aceste produse.

Pentru că nu am găsit în nici un plafar aceste produse mi-am comandat după www.farmaverde.ro(am ales acest site pentru că a fost printre primele care mi-au apărut în google și aveau un preț bun) ambele produse Șampon cu lapte de capră și Balsamul cu lapte de capră. Ambele au acelaș preț de 17,90 lei și o cantitate foarte generoasă de 600ml.

Am fost puțin nemulțumită atunci când am primit produse aveau în dreptul căpăcelului câte un scotch. Rolul acestui scotch era bun … ca să nu cumva în timpul transportului să se desfacă și să se piardă din produs dar și așa tot a curs puțin șampon astfel că cutia pe care am primit-o era umedă bine dar am avut noroc pentru că nu s-a scurs mult produs.

Atât șamponul cât și balsamul sunt fabricate în Rusia și le pot deosebi doar datorită faptului că este o etichetă suplimentară pe produs care să deosebească un produs de altul. Nici în ceea ce privește ingredientele folosite nu vă pot spune foarte multe pentru că pe produs nu este disponibilă nici măcar varianta în engleză dar având în vedere că eu consider că își face treaba așa cum trebuie ce mai contează ….
Am folosit produsele de 5-6 ori până acum și nu știu exact dacă îmi cade mai puțin păr sau este doar mi se pare. Totuși acest produs mi l-am cumpărat în acelaș timp cu o prietenă și ea spune că îi cade mai puțin părul deci e posibil să nu mi se fi părut. Șamponul are o consistență foarte light … aș putea zice că este un balsam însă atunci când intră în contact cu părul se comportă ca un șampon obișnuit și face suficientă spumă.

 Balsamul cu lapte de capră are cam aceeași consistență ca șamponul și o dată aplicat ai spune că nu își face treaba așa cum trebuie dar după ce te clătești părul este plăcut la atingere.
Nu aș putea spune dacă efectul de anti cădere și de păr sănătos este dat doar de către un produs pentru că de fiecare dată le-am folosit împreună.

Înclin să cred că nu este potrivit pentru toată lumea din cauza faptului că acest șampon a fost folosit și de prietenul meu atunci când a rămas fără șampon și i-a creat niște mâncărimi cumplite. Eu nu am avut astfel de probleme însă mă gândesc că este posibil ca anumite persoane să aibă și astfel de probleme din cauza acestor produse.

A folosit cineva produse cu lapte de capră? Spuneți-mi și părerea voastră!

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.