Balsam de păr The Body Shop

Cum era și normal când am fost plecată în concediu mi-am amintit că mi-am uitat balsamul meu de păr acasă și cum nu pot să nu folosesc așa ceva am zis să îmi achiziționez unul nou.

Primul magazin care mi-a ieșit în cale a fost Body Shop. Sunt înnebunită după produsele lor și în special îmi iau geluri de duș de la ei pentru că miros extrem de bine și e suficient să pui puțin gel ca să te poți bucura de o spumă generoasă.

Am găsit și produsele pentru păr și mi-am ales un balsam cu strălucire pentru păr și am zis să îmi iau un tub mare … de 400 ml pe care am dat 6 euro. Mă așteptam ca și produsele de păr să fie frumos mirositoare însă nu am simțit nici un miros. Cum era și normal că mi-am luat și un gel de duș cu aromă de zmerură… mmmm și unul cu aromă de fructul pasiunii.

După ce l-am folosit balsamul de câteva ori pot spune că nu m-a dat pe spate cu nimic. Nu mi se pare că își face treaba ca un balsam obișnuit. Pe lângă faptul că nu mi-l descurcă și că periajul nu este atât de ușor. Părul nu este nici mătăsos, nici mai plin de viață … iar de strălucire nici nu se pune problema.

Nu l-aș recomanda!

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.