Joburi europene de vis!

Comisia de la Bruxelles ofera in 2010 pe perioada nedeterminata cateva sute de posturi de administrator, pentru intocmirea de rapoarte si analize. O slujba pe care oricine si-ar dorio chiar si o persoana cu o functie de top!
Nu exista limita de varsta iar oferta este foarte tentanta. Sunt si foarte multe avantaje: indemnizatie pentru expatriere, o indemnizatie pentru plata alocatiei copilului, partenerul primeste loc de munca in tara respectiva cat si contributia la pensie care este foarte importanta.

Salariul porneste de la 4.000 de euro si nu cred ca mai intereseaza pe cineva la cat poate ajunge. Oricum pentru cei interesati acest salariu poate ajunge pana la 15.000 euro.
Conditiile sunt foarte putine insa inclin sa cred ca aceste joburi nu sunt chiar pentru toata lumea. Nu pot sa cred ca poate ajunge oricine acolo pe un asa salariu!
Am cautat foarte multe informatii referitoare la acest subiect pe care l-am auzit la stiri insa nu am gasit mare lucru. Ma poate ajuta cineva?!

You may also like

4 comentarii

  1. Chiar ma intereseaza aceaste job-uri!!! Dupa cate spun ei castigurile sunt sustantiale si daca ai putin noroc sa treci de cele 3 probe eliminatorii te-ai realizat pentru urmatorii ani. Mult noroc si tie!

  2. Nu cred ca in UE nu exista oameni competenti care sa poata ocupa un astfel de post, si ca gata, e nevoie de romani pe acolo …

  3. Cred ca romanii pot obtine cateva din joburile de acolo, dar am citit stirea asta pe Ziare.com, unde cineva de la o agentie de recrutare pentru joburile de Bruxelles spunea ca de fapt ei alcatuiesc o lista cu persoanele interesate dupa ce trec de niste examene. Nu mai stiu in ce domenii aveau nevoie de oameni. Daca te duci pe ziare.com si pui la Cautare "joburi europene" poate gasesti articolul respectiv si altele legate de el. Bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.