5 mituri despre barbati

De curand am citit un articol despre aceste mituri ale barbatilor si ma gandeam sa nu le tin doar pentru mine.

1. Barbatilor le plac femeile mai tinere – Personal eu una nu cred acest lucru. Poate ca acest lucru este valabil pentru uni barbati trecuti de o anumita varsta care au ceva in portofel si astfel pot atrage si fete mai tinerele( ex. Monica si Irinel Columbeanu).

2. Barbatii sunt intimidati de femeile inteligente – Poate ca se simt intimidati daca partenera este ceva mai inteligenta ca ei insa nu cred ca cineva accepta o femeie langa el, bibelouri are toata lumea in casa. As vrea sa cred ca barbatilor le plac femeile care au ceva de spus, care au o parere proprie si o personalitate puternica.

3. Barbatii sunt intimidati de femile cu succes – Barbatilor le plac femeile ambitioase, cu teluri mari si in niciun caz nu se simt amenintati de acestea. Exceptii de la regula sunt oriunde dar nu pot sa cred ca ar putea fi intimidati de succesul partenerei.

4. Barbatilor le este teama de casatorie – Barbatii nu se tem de casatorie ori de angajamente. Evident, exista si situatii exceptionale: nu exista posibilitati materiale ori sunt alte probleme (care nu depind de ei) si care ii impiedica sa treaca la nivelul urmator. Mai exista si unele probleme de ordin psihologic: le este teama ca isi vor pierde libertatea, etc, insa aceste probleme si le pun doar barbatii care nu au maturitatea necesara pentru a discuta problema cu iubita lor.

5. Barbatilor le pasa doar de aspectul fizic – Atat femeilor cat si barbatilor le pasa de aspectul fizic, cel putin la prima impresie. Barbatii isi doresc langa ei o femeie care să aiba cate putin din toate, si in niciun caz, invers (mult dintr-un singur lucru).

Parerea mea este ca aceste mituri sunt false!!! Poate tu ai alta parere?!

You may also like

9 comentarii

 1. Bineînţeles că aceste mituri au un sâmbure de adevăr, dar, ca de obicei, sâmburele este mic, iar ce se ţese în jurul său are mai puţină legătură cu realitatea! Fiecare pădure are uscăturile sale, iar cele 5 mituri pot fi aplicate cu succes şi unei părţi a reprezentantelor sexului frumos (sau slab?)

 2. Mituri, ai dreptate. Nu putem generaliza stari si aspecte care tin de nivelul particular de abordare a subiectelor. Sa fie miturile astea inventate tot de femei? Intreb si eu.

 3. Posibil ca aceste mituri sa fie inventate de o femeie. Nu am de unde sa stiu pentru ca, asa cum am zis, nu sunt eu autoarea!

 4. Nu ne e teama nici de casatorie si nici de femeile inteligente. Ba din contra.

  De fapt… si de ce-mi este cel mai teama? De proastele care se cred FOARTE inteligente…

  PS: scuzate c-am fost atat de radical… sper ca n-a sunat urat.

 5. Imi plac femeile de aceeasi varsta sau mai mari ca mine, care sa aiba minte, sa aiba initiativa, sa ma contrazica si sa isi sustina punctul de vedere. Nu cred ca succesul trebuie sa fie un motiv pentru care sa placi o femeie… La casatorie m-am gandit si intr-un fel ma cam sperie (s-ar putea sa imi taie "aripile"), dar sunt pregatit de acest pas. Aspectul fizic nu este foarte important, dar conteaza!
  @somerio si pe mine ma sperie "super inteligentele"
  @rokolla wtf, iti stergi comentariile ? 🙂

 6. Cristi era acelas comentariu dar am realizat ca in el s-a strecurat o greseala de ortografie. Este vorba despre acelas comenatriu corectat! Nu ai de ce sa te sperii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.