Dansez … Dansez ….

Prezentatoarea stirilor sportive, Corina Caragea, de la Pro Tv se numara printre vedetele care au fost ofertate de producatorii show-ului „Dansez pentru tine”. Cu toate ca i s-a oferit suma de 4.000 de euro pe editie, frumoasa stirista a refuzat, considerand ca nu ar putea face fata unei asemenea provocari.
Printre vedetele care au refuzat propunerea de a participa la a noua editie a emisiunii „Dansez pentru tine”au fost Andreea Banica, Oana Zavoranu si Anna Lesko.

Fiecare vedeta are motivatia ei pentru care nu doreste sa participe la show!
Andreea Banica a refuzat propunerea de a participa la „Dansez pentru tine”, preferand sa isi petreaca tot timpul liber alaturi de fetita sa, in varsta de 8 luni, Maria Sophia. In timp ce alte vedete sunt lovite din plin de criza financiara, Andreea Banica Mitrea este considerata cea mai bogata artista din Romania.
Intalnirea dintre Oana Zavoranu si Oana Segal, producatorul megashow-ului de la Pro TV “Dansez pentru tine”, s-a soldat cu un esec. Oana Zavoranu a primit o oferta a TVR-ului, care i-a propus un contract ce se poate intinde pe 2-3 ani si care va debuta in grila de primavara, pentru un proiect de doar 8 saptamani.
Anna Lesko nu vrea sa participe la urmatoarea editia a show-ului „Dansez pentru tine” din cauza neintelegerilor pe care le are cu Catalin Maruta de pe vremea cand acesta era prezentator la TVR2.

Pentru o astfel de emisiune este nevoie de o persoana care sa arate bine si sa aiba un impact bun asupra publicului. A fost aleasa in prima faza sotiu lui Andi Moisescu si se pare ca Olivia Steer nu s-a ridicat la nivelul dorit. Dupa doar cateva editii ale emisiunii aceasta a ramas insarcinata si a justificat ca sarcina este pe primul plan.

Iulian Vantur a fost alegerea potrivita si aceasta a prins multe editii ale emisiunii. Se pare ca alegerea a fost perfecta pentru ca cuplul de prezentatori a rezistat o perioada lunga de timp.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.