Ultimele mele zile la munca

Nici nu stiu cum este mai bine …. sa profit de ultimele 3 zile in care mai trebuie sa merg la munca, pentru ca in situatia data cine stie cand imi voi mai gasi un alt job sau sa ma bucur ca plec si scap de un director ingust la minte si cu idei putine si fixe?!
laptop-762548_960_720-minE adevarat ca ultimele doua saptamani la munca au fost cam stresante cu multe certuri si putin stres … urasc situatia de fata!!!
As vrea sa ma apuc de un curs de web design dar oare o fi bun? Nu stiu exact ce as putea invata. A facut cineva acest curs? Merita oare sa fac lucrul asta?!
Nu vreau sa il fac neparat pentru a-mi gasi un job de natura asta … cu toate ca daca se iveste vreo oportunitate nu o voi refuza!

Incep sa cred ca ar trebui sa fac cat mai multe cursuri poate imi voi gasi ceva de munca intr-un din aceste domenii. Inca nu stiu exact ce imi doresc. Poate ca sunt putin debusolata si nu stiu pe ce cale sa o apuc. Am cateva idei, dar in acelasi timp nu vreau sa-mi cheltui micile economii pe diverse cursuri care nu ma vor ajuta pe viitor.

Imi place programarea si imi place sa imi bag nasul in calculatoare. Aceste domeniu este foarte vast, cautat si cred ca o facultate in acest sens m-ar ajuta. Nu stiu daca mai am dispozitia necesara sa ma apuc de o noua facultate si din acest motiv zic pas. Un curs in acest domeniu este mai greu de gasit in Galati si daca il gasesc posibil sa coste mult peste posibilitatile mele financiare de a-l sustine. In concluzie voi exclude din start acest domeniu.

In momentul de fata raman pe partea de beauty. Ar fi interesant sa fac un curs de make up. Acest domeniu este cautat si cu cat esti mai buna si adaptezi cunostintele pe modelul din fata ta, posibil sa ai mare cautare. Cred ca pana una alta raman cu bloggingul! Singura pasiune indeplinita in prezent.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.