Ca un „taran” la oras

Nu credeam ca voi fi atatea zile plecata insa asa se intampla cand nu ai job si nu esti conditionata de zilele libere care cu greu le obtineai de la munca desi erau zilele tale de concediu care in mod normal ti se cuveneau.

ochelari-3d-minAm petrecut cateva zile frumoase in Cluj si iar m-au apucat toti nervii pentru ca in Galati, desi este un oras catusi de cat dezvoltat nu avem si noi un Mall, nu avem si noi un cinematograf …. iar in Cluj au 2 Mall-uri(cel putin atatea am vazut eu) unul mai mare ca altul.
Pana acum nu am reusit sa ajung sa ma uit la un film 3D si fiindca mi s-a ivit ocazia asta am zis sa fac si eu un PAS MARE. Am zis sa ne uitam la AVATAR, chiar daca vazusem filmul. Filmul a fost frumos si am fost impresionata de imaginile oferite de acei ochelari insa in primele 30 de minute m-a luat un rau de la stomac …. m-a cam ametit un picut de cap. Stiam ca filmul pe DVD dureaza cam doua ore si jumatate dar la cinema, cu tot cu reclamele de la inceput, a durat aproape trei ore, cam mult totusi!!

Am exagerat un picut prin titlu insa cam asa este Galatiul fata de Cluj sau Bucuresti! Nu pot sa cred ca puterea de cumparare a Galatiului este atat de scazuta incat sa nu fie nimeni interesat sa faca un asemenea Mall si in orasul meu.

Imi doresc sa locuiesc intr-un oras putin mai dezvoltat si sa am mai multe oportunitati. Poate ca dorintele mele au crescut sau Galatiul nu s-a mai ridicat deloc. Locurile de munca sunt putine si in domenii in care eu nu sunt suficient de bine pregatita. Nu stiu daca eu ar trebui sa ma reorientez sau ar trebui sa mai fac cateva cursuri de calificare.

You may also like

4 comentarii

  1. Se construeste un mall chiar mare, cu sali de cinema, inclusiv 3D, jos in gara. De asemenea se lucreaza la un mall la Neacsu, peste strada. Deci o sa avem. Teoretic cel din gara va fi inaugurat anul asta. Cel de la neacsu nu stiu.

  2. Da, da, in curand ca si la Bucuresti, ca si la Cluj si ca si mai peste tot, si la Galati, in locul Combinatului Siderurgic, se va construi un mare, mare Mall, de unde omul nu va mai lua bani ci unde va da. Daca va avea de unde…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.