Full of Sunshine

A început luna iulie în forță și nu aș putea spume că aceste zile sunt foarte atât de toride pe cât mă așteptam. Mai am 2 săptămâni până voi ajunge la mare și din acest motiv îmi doresc să treacă timpul cât mai repede. Sunt un pic tristă pentru că planurile pe care le am nu decurg așa cum mi-aș fi dorit eu dar sper să vin cu vești mai bune cât mai curând.

http://www.shein.com/Module-Theme.html?aff_id=3301

Tocmai ce a apărut o nouă ofertă pe www.shein.com și vreau să vă povestesc un pic despre ea și să vă arăt ce chestii drăguțe am mai găsit pe site. Găsiți pe site reduceri foarte mari la hainele de vară și sunt multe produse ieftine și calitative. Îți poți găsi rochii sub 20$ foarte frumoase și cu o croială deosebită.

Să vă dau și un mic pont. Am auzit persoane care s-au plâns că nu le este tocmai comod să meargă la poșta vamală să ridice coletele iar eu vin cu propunerea să vă cuplați 2 sau chiar 3 prietene și să faceți o comandă mai mare. Dacă aceasta depășește 99$ atunci ea va veni prin curier(UPS) și în felul ăsta coletul ajunge la ușă! Nimic mai simplu.

Acestea sunt propunerile mele de astazi! Care este preferata voastră?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.