Rochie albastră cu broderie și voal

Îmi doream o rochie frumoasă, elegantă și nu foarte extravangantă. Nu știam exact ce vroiam și totuși căutam pe site acel ceva care să-mi atragă atenția și care să mă facă să o adaug în coș fără să stau prea mult pe gânduri. Am ales o rochie frumoasă din toate punctele de vedete și cu un preț mult prea mic pentru valoarea ei. Asta este părerea mea despre rochia pe care vreau să o prezint astăzi.

Rochie albastră cu dantelă

Albastru este una dintre culorile mele preferate. Aș putea să spun că este pe picior de egalitate cu negru. Cred că am făcut această alegere și datorită culorii care a ieșit foarte mult în evidență și mi-a atras atenția. În partea de sus este o broderie frumoasă care lasă pielea la vedere și este cât se poate de decentă, dar interesantă în același timp. Un alt atuu al ei sunt mânecile trei sferturi pe care eu le iubesc. Îmi plac obiectele vestimentare cu mâneci trei sferturi deci pentru mine a fost un plus să o aleg.

rochie-cu-broderie

Rochie albastră – link

În dreptul sânilor are un material care nu lasă nimic la vedere. Acesta are un fel de elastic în partea de sus a sânilor, dar acesta nu se vede inestetic și nici nu te strânge ca să fie incomod. Este foarte bine gândită și modelul este superb. Partea de jos are un voal ușor greuț care să nu-i permită să se ridice și în felul ăsta cade frumos pe corp. Pe sub voal are o jupă pe care nici o simți și care nu permită să se vadă ceva prin rochie.

Pentru mine această rochie este perfectă și mă simt atrasă atât de model cât și de calitatea ei. Cred că am făcut una dintre cele mai bune alegeri.

A doua rochie YesFashion

Aceasta este a doua rochie luată de pe site-ul YesFashion. Prima rochie v-am arătat-o aici și este singura mea rochie lungă din garderobă. Am primit foarte multe păreri legate de rochia lungă, atât pro cât și contra. Eu știu exact valoarea ei și știu că nu este cea mai bună alegere pentru că am greșit mărimea și asta face ca rochia să nu se așeze perfect.

rochie-albastra-pantofi-nudeRochia albastră este perfectă și am ales mărimea potrivită pentru ea. Dacă în cazul rochie lungi ziceam că o voi face cadou, nu pot să spun același lucru și despre aceasta. Îmi vine mult prea bine ca să mă pot despărți de ea. Rochia o găsiți aici la un super preț.

Ce părere aveți despre rochia mea? Vă place modelul?

rochie-albastra-yesfashion rochie-brodata-yesfashion rochie-voal-yesfashion yesfashion-rochie-albastra rochie-cu-broderie

You may also like

27 de comentarii

  1. E incredibil cat de bine vine o rochie care costa asa putin. Sincer, pe tine vine mai bine decat pe modelul de pe site. Poate si pentru ca esti blonda si dai bine cu albastru. Sa o porti sanatoasa!

  2. Linisteee, comenteaza Iulia Albu carcotasa, acum 😀
    Ti-am spus ca imi plac foarte mult alegerile pe care le faci si ca iti vin foarte bine. Chiar daca nu mi-ar fi atras atentia daca as fi vazut o piesa in alte conditii, cand am vazut-o pe tine imbracata, mi-a placut. Imi place acest albastru electric, inca ma mai gandesc sa optez si eu ptr aceasta culoare in cazul unei rochii.Iti recomand sa ridici putin sanii. Pare putin talia prea sus. Sau poate e doar o parerea a mea de carcotasa invidioasa pe frumusetea ta. Pupici

    1. Ma faci sa rad Lamiita! Eu i-am zis sotului ca am nevoie de niste silicoane! El zice ca arat perfect … ca sa scape
      Nu stiu cum sa imi ridic sanii pentru ca ei erau la locul lor si daca ar fi fost mai sus nu se mai incadrau bine in rochie! Poate ca nu am inteles eu exact cum ar trebui sa pozez

  3. Wow!! Superba rochita. Imi place la nebunie. Da’ce vad eu???!!! Este putin deasupra genunchilor 😉 . Se asorteaza minunat cu pantofii. Rochita aceasta este pe gustul meu 🙂 ….bine la mine mai merge 1 cm mai scurta 😛

  4. rochia este absolut superba si te prinde foarte bine, albastru chiar este o nuanta care ti se potriveste de minune

  5. E o superbitate de rochie! Iar nuanta te prinde foarte bine! E mare lucru, sa stii, albastrul este o culoare pretentioasa. Uite, a fost culoarea mea preferata multa vreme, pana cand am realizat ca nu ma prinde, din cauza nuantei pielii. Tu esti o norocoasa, chiar iti vine foarte bine. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.