Oferă-i copilului tău confortul de care are nevoie cu lănțișoarele pentru suzetă de silicon

Orice mamă știe stresul de a avea grijă de un bebeluș, dar partea aceasta este compensată de sentimentul matern – ideea în sine de a avea grijă de un pui de om, atât de fragil, încât, uneori îți este frică să nu faci ceva greșit. Orice mamă își dorește ce e mai bun pentru puiul ei, liniște, fericire și să nu uităm de confort.

Pierderea suzetelor a fost, și încă este, o problemă în orice familie. De aceea, se face apel la achiziționarea a cât mai multor suzete. Principalul “vinovat” de pierderile suzetelor este chiar bebelușul. Acesta ajungând să arunce suzeta, din joacă.Așadar, din această cauză a fost nevoie de un produs care să prevină pierderea unei suzete; acest produs este numit lantisoare suzeta silicon, acestea pot fi și din lemn sau din materiale textile.

Ce beneficii aduc suzetele bebelușilor?

Prima variantă de suzetă a apărut în anul 1910 și era un fel de mamelon de cauciuc atașat de un disc. În prezent ne putem bucura de suzetele moderne, perfecte pentru alinarea bebelușului nostru.

Scopul principal al suzetei este de a oferi confort și calmare bebelușului nostru. Folosind suzeta, bebelușul tău are parte de relaxare. De asemenea, copilul tău este ajutat să se liniștească atunci când este agitat sau când plânge. Un alt beneficiu al suzetei are legătură cu somnul. Anume, în anumite cazuri, suzeta poate induce somnul copilului, dar și să îl mențină cât mai liniștit posibil. La fel și în cazul viselor care îl neliniștesc, suzeta reprezinta soluția potrivită pentru acesta.

O dată cu creșterea bebelușului, nevoia de alăptare sau de biberon a acestuia trebuie să fie cât mai redusă. Astfel, utilizarea suzetei facilitează procesul de detașare de biberon. Am precizat deja că suzeta îl ajută pe cel mic la reducerea plânsului, dar și a disconfortului. O situație în care bebelușul nu are parte de confort este zborul cu avionul, acest disconfort este cauzat de modificarea presiunii aerului. În această situație, suzeta este o alegere potrivită pentru confortul celui mic.

Beneficiile lănțișoarelor pentru suzetă din silicon. De ce sa le alegi pe cele de la Little Prints?

Un beneficiu destul de important este prevenirea pierderii suzetelor celor mici. Am precizat deja de problema principală a oricărui părinte. Lănțișoarele pentru suzetă din silicon de la Little Prints rezolvă problema pierderii suzetelor, o problema care supără atât mama, cât și copilul.

Un alt beneficiu al lănțișoarelor pentru suzetă reprezintă și un motiv pentru ,,De ce Little Prints?”. Ei bine, Little Prints pune la dispoziție produse precum lănțișoare pentru suzetă, din silicon, care, datorită materialului din care sunt realizate, reprezintă o alegere perfectă pentru liniștea bebelușului tău. De asemenea, aceste lantisoare au un clip ce facilitează prinderea acestora de hainele celui mic. Să nu uităm că la Little Prints poți găsi lănțișoare pentru suzetă în diverse culori și poți asorta fiecare culoare cu ținuta bebelușului.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și rezolvă problema pierderii suzetelor, în același timp îi oferi puiului tău confort și siguranță!

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

Str. Ștefan cel Mare, nr. 31 Bivolăria, Suceava, 727611

You may also like

11 comentarii

  1. Noi am ales să nu îi dăm suzetă lui bebe, dar a primit un astfel de lănțisor și l-am folosit pentru jucăriile de dentiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.