Descoperirea unui Elefant

Am auzit de site-ul Elefant dar recunosc că nu am intrat pe el pentru că trăiam cu impresia că pe acest site se găsesc cărți și nu am fost în căutarea vreuneia. Luna trecută am vorbit cu o prietenă și am aflat că și-a comandat după Elefant o pereche de pantofi și atunci a fost pentru prima oară când am intrat fugitiv pe site.

Zilele astea am primit un mail în care îmi erau prezentate niște oferte pe care le găsesc pe Elefant ceea ce m-a făcut să mă uit mai amănunțit pe site. Am văzut reduceri la diverse produse și vă sfătuiesc să aruncați și voi un ochi pentru că veți fi uimite câte lucruri puteți găsi.

Link!

Periodic sunt reduceri pe site așa că pentru a vedea oferta actualizată este suficient să intrați pe site pentru a vedea oferta curentă. Acum depinde care sunt interesele voastre și ce vă doriți să achiziționați. Site-ul este extrem de bine aprovizionat și are cam tot ce-ți poți dori, începând cu cărți și terminând cu cosmetice.

Am avut câteva sesiuni de shopping pe site-ul lor și chiar m-am bucurat de reducerile existente. În concluzie, am profitat de prețuri bune, de produse ambalate impecabil, de cărți pentru fetița mea pe care am ajuns să le ador și chiar am pus mâna pe câteva parfumuri pe care mi le doream de ceva timp. Achizițiile au fost exact așa cum mă așteptam, parfumurile persistente și chiar am îndrăznit să-mi aleg și un ceas. Recunosc că mare parte din alegerile mele s-au datorat ofertelor existente. Nu pot să spun că îmi erau indispensabile, dar nici că regret achizițiile făcute. Recomand cu drag acest site pentru că pe mine m-a surprins plăcut de fiecare dată.

Voi cunoașteți acest site? Care este părerea voastră referitor la el? Aveți vreo recomandare?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.