Libresse Goodnight sau secretul nopților fără griji

Femeile au câteva zile pe lună în care se pot simți inconfortabil. Pentru ca aceste momente să treacă cât mai ușor și menstruația să nu creeze neplăceri, dar nici să nu ne pună piedici în ceea ce facem, este de preferat să apelăm la produse care să ne ajute. Vreau să vă arăt cele mai noi produse de la Libresse care sunt destinate a fi folosite pe timpul nopții.

De ce am ales Libresse?!

Libresse a fost prima mea dragoste și asta pentru că învelișul exterior al acestora era din bumbac. Era singurul care-mi oferea protecție, dar nici nu-mi crea neplăceri pentru că aveam diverse probleme de la plasticul de la suprafața altor absorbante. Aș fi folosit doar Libresse dacă nu ar fi fost atât de greu de găsit. Trebuia să-mi fac provizii când mergeam în supermarket. Asta m-a făcut să încerc treptat să apelez și la alte produse care-mi erau mult mai la îndemână.

Între timp, magazinele mari sunt la tot pasul și Libresse este tot mai ușor de găsit. Eu sunt foarte mulțumită de absorbantele lor. Mă bucur să observ că învelișul exterior este tot din bumbac. Au 3 zone de absorbție și asta ajută să ne simțim mai confortabil și în siguranță. În plus, sunt adaptabile și se așează perfect pe corp astfel încât nu sunt stresată că mă pot păta pe timpul nopții, iar stratul superior lasă pielea să respire și asta îmi dă un confort maxim. Noutatea vine din faptul că are nucleu cu absorbție rapidă, marginile rețin lichidul în interior și au bariere de jur împrejur.

M-am simțit mai în siguranță cu aceste Libresse goodnight și chiar mi se pare că sunt mult mai eficiente decât cele pe care le foloseam eu până acum. Asta mă face să apelez mereu la ele și să am grijă ca nu cumva să-mi lipsească din casă. Mă bucur să le descopăr și să mă simt bine chiar dacă ziua mea nu este una dintre cele mai fericite.

Modele de absorbante Libresse Goodnight

Libresse s-a lansat în mai multe variante și toate ambalajele sunt marcate prin „new adaptive technology„. Asta ca să vă fie ușor să le recunoașteți pe raft. Toate sunt special create pentru a crea un maxim de confort pe perioada nopții. Eu le-am încercat în cele 3 dimensiuni Ultra + X-Large, Ultra Large+ și Maxi Goodnight+. Acestea sunt mai lungi decât absorbantele de zi și sunt perfect adaptabile corpului. Se mulează perfect pe corp pentru ca nu cumva să lase locuri libere, neprotejate. În același timp stratul superior este foarte blând și lasă pielea să respire și nu crează nicio iritație. Merită încercate pentru că mie mi-au fost de un real ajutor.

Ați încercat până acum noile variante de absorbante Libresse goodnight?

You may also like

13 comentarii

  1. Libresse este brandul meu preferat de absorbante, dar nu am apucat sa le incerc pe cele noi pentru ca de abia am nascut.

  2. Este un subiect minunat de discutie si sunt sigura ca fiecare dintre voi are ceva de spus despre asta. Noile absorbante Libresse goodnight au schimbat complet modul in care ma simt pe timpul noptii si imi ofera confortul de care am atata nevoie. Sunteti binevenite sa ma contactati si sa-mi spuneti parerea dumneavoastra despre noua gama Libresse.

  3. La fel ca tine, si eu am reusit sa imi gasesc produsele potrivite pentru momentele delicate din fiecare luna! Libresse goodnight mi se pare o alegere excelenta pentru ca e confortabila, are o protectie excelenta si mentine pielea sanatoasa. Abia astept sa incerc noile produse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.