Cosmeticele Frudia sunt în topul preferințelor mele

Tenul nostru este foarte important și trebuie să avem grijă de el pentru ca acesta să arate cât mai frumos și cât mai îngrijit. Toți pașii din rutina de îngrijire sunt importanță. Nici curățarea nu este de neglijat, dar este important să folosim produse specifice problemelor cu care tenul nostru se confruntă. Nu este un secret pentru nimeni nu tenul meu nu este unul tânăr și tocmai din acest motiv am nevoie de produse care să-l ajute să arate cât mai frumos și mai îngrijit.

Produse coreene de înaltă calitate

Îmi plac foarte mult produsele coreene și cred că ăsta a fost unul din principalele motive pentru care m-am hotărât să încerc produse Frudia. M-am documentat puțin înainte de a începe să folosesc produsele acestui brand și m-a atras faptul că se folosește de puterea fructelor ca să trateze anumite probleme ale tenului. În plus niacinamidele fac minuni pe ten și tocmai aceste ingrediente m-au convins.

Crema aceasta are un design extrem de drăguț. Nu am mai văzut un astfel de model și m-a atras capacul pentru că în el constă diferența designului. Borcanul este din sticlă și asta îmi oferă o mare încredere. Aceasta este îmbogățită cu extract din coajă de mandarină și de aici vine și mirosul acestei creme care este unul subtil și plăcut. Crema iluminatoare cu vitamina C Frudia Citrus menține nutrienții proveniți din sucul organic de fructe, îngrijind tenul și reducând producția de melanină pentru a estompa intensitatea petelor și pistruilor de pe ten.

Frudia și magia fructelor într-un singur produs

Crema iluminatoare cu vitamina C Citrus Frudia are ca și ingrediente active extractul de fructe și vine într-un procent de 26%. Eu chiar am fost încântată de acest aspect și asta chiar m-a convins. Iar pe locul 2 niacinamida într-un procent de 2%. Acesta are ca principale benificii reducerea hiperpigmentării, anti-îmbătrânire și ajută tenul cu acnee.

De dragul ambalajelor produselor Frudia am zis să încerc și balsamul de buze. Basamul de buze Honey Blueberry Frudia vine într-o variantă extrem de elegantă. Îmi este mai mare dragul să folosesc balsamul de buze. Miroase foarte frumos a afine, textura este plăcută, ușor mai cremoasă decât cea a vaselinei. Când abia deschizi ambalajul este ușor de aplicat pe buze. Când borcănelul se mai golește se aplică mult mai ușor cu o pensulă însă hidratarea este de lungă durată. Singurul minus al acestuia este că am nevoie și de o pensulă pentru aplicare, dar în rest am doar cuvinte de laudă la adresa acestuia. Chiar îl recomand cu drag.

Petele pigmentare și terapia fructelor pe tenul meu

În urmă cu vreo câțiva ani m-am trezit cu câteva pete pigmentare pe ten. Când am realizat eu că le am, nici nu îmi dau seama dacă acestea au apărut în urma sarcinii sau au apărut ca urmare a protejării necorespunzătoare a tenului. Am citit pe internet că citricele fac minuni și așa am ajuns să mă dau cu lămâie pe față, strict pe zonele în care aveam pete. Una dintre pete era destul de aproape de ochi și mi-a apărut o iritație de mai mare frumusețea. Numai dermatologul m-a salvat de problemele cauzate de arsura lămâii. Nu recomand să faceți asta. Mai bine apelați la produse care au în compoziția acestora ingredientele de care aveți nevoie pentru a obține rezultatul dorit.

Îmi doresc să scap de ele și tot încerc fel de fel de produse în ideea de a le da de capăt. Speranța asta o am și de la Crema iluminatoare Citrus. Eu sper ca minunile să fie pe tenul meu și am să vă țin la curent cu rezultatele obținute. Din câte am citit ele nu apar peste noapte, ci în urma folosirii pe o perioadă puțin mai lungă.

Voi ați folosit produse Frudia până acum? Aveți vreun tratament minune pentru petele pigmentare?

You may also like

16 comentarii

  1. Eu am pe decolteu o pata din timpul sarcinii, iarna e mai puțin vizibilă, dar vara se vede foarte nașpa

  2. Si eu am probleme cu petele pigmentare…chiar aștept impresiile tale… Nu am folosit produsele lor

  3. Buna! Nu am mai auzit de aceste produse dar ambalajul e simpatic. Si eu am niste pete pigmentare dar am inteles ca nu se pot elimina cu creme (am incercat si eu Nivea Luminous dar degeaba) ci cu tratamente cosmetice specifice (nu am incercat inca). Ai grija de tine! O zi frumoasa!

  4. Fix pe aceste doua produse am pus ochii de mai mult timp..par tare faine ambele! E un brand de care am tot auzit… cat despre niacinamide, love them!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.